не е битно јас што сметам,или моето мислење.Секој за себе и своето тело треба да одлучува. И слабите девојки може да имаат здравстевни проблеми...
Сум имал девојка што беше покрупна, ама не е тоа толку битно колку што е битно што има во душата, нејзиното размислување, дали знае да почитува, цени и сака. Инаку доколку би имал таква девојка или личност во мојот живот, сигурно би ја мотивирал да вежбаме заедно и така да си го подобри здравствениот живот и да се чувствува подобро. ‘‘
Некој да ми кажеше дека толку се секирате за дебелите луѓе немаше да верувам. Енивеј, ако една личност е дебела не значи дека има здравствени проблеми како што ако една личност е слаба не значи дека животниот стил и пуца колку е здрав. Најмногу ми е смешно што сум видела дека истите кои се „грижат“ за здравјето на дебелите девојки имаат постирано по социјални мрежи нешто у стил „Најди си девојка која знае да јаде, а не да нарачува салати!“ пропратено со слика од слаба девојка и бургер пред неа. Тоа здраво е? Ама секако дека само е проблем доколку девојката има вишок килограми. Да одговорам на прашањето на темава: Да. Дебелите девојки имаат помали шанси за дечко. Затоа што телото што го имаат плус сајзед луѓе е поврзано со нешто неубаво. Затоа што живееме во општество со ох такви социјални стандарди. А глупо е да се наоѓаат изговори дека би ви сметала здравствената состојба на партнерот. Just say you hate fat people and go.
Imam slushnato deka podebelite zheni bile podobri ljubovnici Kolku e vistina,eve neka kazhi nekoj dechko
Сфаќам на некој да не му е привлечна крупна девојка или дечко, ама тоа не е убаво да бидеш дебела ради здравјето нема врска. И пушењето не е здраво, и брзата храна не е здрава, и неспортувањето не е здраво, ама сите некако најзагрижени се за дебелите луѓе.
Сите се загрижени за дебелите луѓе што имаат вишок килограми, а никој не се грижи за луѓето што немаат мозок Има една многу јака вика "Ние дебелите ќе ослабеме ама вие грдите што ќе направите"
де бре луѓе се зафркавав со тоа, инаку со вежбањето постигнувате повисока самодоверба, ослободување од негативна енергија, поподвижни сте и секако послободни на некој начин. Не сакав да навредам или нешто друго, од моја перспектива не ми смета дебелината на луѓето, јас пред се ги сакам како личности.
Извини ако така изгледа На теми и прашања што знам одговори и имам мислења, реплицирам на повеќето. Плус, референтна сум... дека дебела