Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Килограмите како фактор за стапување во врска

Дискусија во 'Врски' започната од feminagirl25, 14 мај 2012.

1. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.043
    Допаѓања:
    3.835
    Сметам дека полните жени имаат во глобала повеќе среќа во љубовните врски. Некако изгледа делуваат смирувачки спрема мажите и таа жена им е како повеќе за сериозна врска (секако не мора да значи дека е добра ако е дебела или лоша ако е слаба)
    За разлика од послабите кои што се како изазов за мажите, немаат толку доверба како во дебелите. Затоа многу често се среќаваат дебели жени со згодни мажи.

2. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.255
    А можно е да има згодни мажи на кои им се убави дебели жени и обратно, или не?

3. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.043
    Допаѓања:
    3.835
    Mozno e, no poveke mislam e poradi custvoto na sigurnost sto go ima mazot so nea, karakterno da ja zasakal poveke.

4. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.255
    Се заебал

5. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.043
    Допаѓања:
    3.835
    Епа ако зборуваш во свое име се заебал.. нема секој опен мајнд толку:D:D
    Еве конкретно ти, несакам да навредам никој прво. Сигурно не си доволно привлечна жена (со кг плус) и дозволуваш да имате отворена врска за да си ги исполните сексуалните нагони со други. Иначе за друго, во секоја смисла си одговарате карактерно претпоставувам чим си верувате толку за отворени врски..
    А да е некоја 90-60-90 што им се допаѓа на повекето мажи е друга приказна...

6. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.255
    Не сфаќам?
    Каква 'друга приказна' е, ако е некоја 90-60-90?

7. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.043
    Допаѓања:
    3.835
    Pa najverojatno nema da saka da ja spodeluva i so drugi, bidejki e poveke posakuvana, cim e ubava devojka se znae

8. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.255
    Значи, сакаш да кажиш дека нема отворени врски/бракови, во кои девојката е 90-60-90?

Се лажиш :hug:

9. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.043
    Допаѓања:
    3.835
    Ne velam deka nema voopsto.

10. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.255
    Ама помалку се, отколку дебели?
    Пошто дебелите ионака никој не сака да ги еби, па затоа сопрузите дозволуваат на дебела жена да е во отворен брак, ама поретко на слаба?

Прво, дали имаш осет дека вреѓаш?
    Второ, дали знаеш колку не знаеш, како фунционира човековата сексуалност?

На Konfetka, Leviosa2503, sweet-cherry и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Noranora

Noranora Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2021
    Пораки:
    2.376
    Допаѓања:
    4.058
    Еве јас не сум слаба. Односно не сум слаба колку што ја сакам.
    Имав 90 кг на пораѓај.
    Тоа значи дека муж ми сака да ме дели и јас не треба да му бранам да шврља на страна?

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.043
    Допаѓања:
    3.835
    Ne znaci, ne kazav deka se odnesuva na site so plus kg. Samo kazav vo globala kakov vpecatok imam

13. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.833
    Допаѓања:
    267.008
    Погрешен ти е :D

На Polyincognito и WildMk им се допаѓа ова.
  14. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.255
    Епа погрешен ти е впечатокот

На CameliaMiller му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Shalitra

Shalitra Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2018
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    1.981
    Како човек што цел живот варирал со килажа, сфатив само една работа. Зависи што сакаш и што бараш.
    Ако еден фраер сака вечерта да клецне некоја ќе започне муабет со некоја слаба пошо нели естетски таквата згодна на прв изглед примамува ( освен ако типот нема афинитет кон покрупни цури),
    а доколку фраерот е заинтересиран за да запознае девојка со која би се гледал во иднина, и да оформи семејство тогаш на други работи најчесто од карактерни преференци им дава предност. Во овој случај на дејт се дискутираат по значајни теми, споделување став од животното искуство, стил за музика, образование и др. Сигурно на тој ебачот шо искочил вечерта на дејт за да ебе нема да се замара да те испрашува што стил за филмови имаш или колку книги читаш у месецот.Ќе глеа што поскоро да испиете пијачката и да бара место за "вечерни активности"
    Килограмите не играат некоја улога во стапување на врска се додека личноста е средена, чиста, дотерана и сл. Доколку го занемари изгледот, личната хигиена ,однесувањето, комбинирањето на облека и сл. е во тој случај има проблем и особата делува непривлечна и непосакувана. Мене конкретно највеќе ме фасцинира кога ќе запознаам дечко кој исклучително води беспрекорна хигиена. Килажата е менлива категорија,лесно се санира тој проблем доколку некој има плус или минус, карактерните особини се реалтивно трајни и човек многу тешко се менува карактерно. А и до вкусот на човекот е, треба секој да си знае лично по себе што сака и што бара.
    П.с - Еве јас пошто знам што сакам и што барам, уште сум сингл :rofl::D но сепак сум СВОЈА :muscle:

На LoneWolfGuy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Medea.

Medea. Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    952
    Килажата ми е многу битна посебно мојата но секако и на партнерот. Не би сакала партнер со вишок килограми ниту пак некој кој се храни екстремно нездраво со хамбургери кока коли. Едно од предходните работи за партнер ми било килажата. Сакам партнер кој се грижи за своето тело , кога ќе видам колку млади си дозволуваат да имаат вишок килограми и се хранат прелошо си викам колку е жално да си го правиш тоа на себе си , дури во најубавите години.

На Nana1156, Jane Doe., Аргентина * и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.002
    Допаѓања:
    51.832
    Еве сега со најмногу килограми се чувствувам најмногу сакана, а тек да ослабам :D што да правам на партнерот, ме запозна во дебел период.

Мислењава не знам дали треба да се пријавени за вреѓање, или да останат за да видиме до кој степен неаме емпатија. Вакви коментари да испишеш, страшно. Не била доволно посакувана.

На KateKane, GirlRose, Konfetka и 15 други им се допаѓа ова.
  18. Radler

Radler Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2022
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    1.629
    Сакам покрупни девојки со кјут фаца, пресекси се :)
    Сите бивши ми биле такви, воопшто не ми смета тежината. Сега не зборам за 260кг абнормална некоја дебелина, но неколку килограми плус, облинчиња, е баш убаво и не знам зошто би ми пречело.

Колку бутаме хамбургери и кока кола и не се дебелееме, некои колку пазат и пак се дебелат. Не сум дебел за да се навредам од ова ама исто и не би бил со некоја слаба што е вообразена и вака коментира за луѓе "леле види го којзнае колку јаде и е толкав/а". Red flag. Те искористив за пример, ништо лично, не ги ни прочитав другите мислења наназад.

Не сакам такви карактери, подобро девојка што не брои калории и не се опседнува, не ме замара да одиме само на веган јадења. Затоа си бирам девојче со некое кг плус со кого може да уживам во животот.

На christinnn, Konfetka, Victorian и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.848
    Допаѓања:
    19.551
    Мислењево ти е загреота :headbang:

На Konfetka, DoubleK, buba4e89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Peppermintka

Peppermintka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2022
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    1.903
    Колку вакви има, ужас се. Не треба да се придава важност. Од вакви bullies и луѓе со одвратни коментари голем дел сме со намалена самодоверба.

Лично и јас мислев дека бившиот ми раскина зошто се здебелив, дека вака нема никој да ме сака, очајно пробував да слабеам, се изгладнував и па немав ефекти заради тоа што дебелеење не ми е од хамбургери и сокови, ми е од хормони.

Сега го најдов него, од мене е пофит, послаб, а ме сака премногу. Вака не сум била сакана и почитувана ни кога бев многу послаба од сега.
    Сфатив дека е до тоа со кого си, вистинскиот човек нема да те проценува толку површно по тоа дали си 65кг или 85кг. Не сум горда на себеси што не сум со идеална тежина, но повеќе и не се мразам толку себеси. На вакви коментари само игнор и терај си.

За секого има среќа во животот, килограмите не се пресудни за врска. За здравје треба да ослабиме, се трудам, но повеќе не дозволувам за себе да имам толку ниско мислење заради физички изглед.
    Кој те сака, ќе те сака во секакво издание. Килограмите се променлива работа...

На Victorian, sweet-cherry, Biljarkata и 6 други им се допаѓа ова.