Тука е тој баланс што го зборам. Секој си има свое мислење и така и треба да биде. Нема да си ја докажувам поентата затоа што очигледно не ме разбра.Нема да продолжам затоа што знам дека ова води до расправија .
Слаба како грисинка или како шпагетка, костурка, исушена, вејка на ветерот итн..каква сака фаца нека има џабе е..Се знае што е убава жена, убаво градена со сите нормативи
Не зборувам за костури и за исушеност, мислам на слаба во границите на нормалата. Истиот критериум на привлечност важи и за машко тело (дури и повеќе). Бидете малку реални и вие.
Какви срања пишувате бе, засрамете се. И "анорексично" слаба (иако анорексија е ментална болест) и морбидно дебела жена, и жена со нормални облини и не знам веќе со рогови и красти се ПОДЕДНАКВО УБАВИ ЖЕНИ. Некои може не се здрави, ама се УБАВИ. Здравје од изглед НЕ се проценува. Канцер добивам од девојки што се "спуштаат" меѓу себе заради супериорно чувство и компетитивност за машки. К*р ме здоболе дали ќе му се допаднам на некој си шутрак. Иначе, црти на фаца не се бираат. И шо сеа да праи една "грда" девојка? Може вие уште погрди сте за неа. Да се поддржуваме треба дечки, нема смисла за глупости да се натпреваруваме. Тркајте се со интелект, став и верување, не дали имаш 50 кила, 90-60-90 175цм расна плавуша шо бара згоден развиен дечко подеднакво убав за хепи фемили со 3 коли и вила на Водно.
На слики и на ФБ сите сме најубави, ама има нешто од срца у срца што слика не го доловува, но еве и еден контра пример од твојот АДЕЛ И Тара Рид
Se e toa ok, ama ajde bidi iskren i kazhi kolku od mazhite imaat telo kako od prvata, a kolku kako od vtorata slika? Site sakaat cura kako Adrijana Lima, site naogjaat nedostatoci, ama retko koj se poglednal vo ogledalo da se vidi samiot na shto lichi. Muabetot mi e, vo red e sekoj da ima odredeni kriteriumi za fizichkiot izgled na devojkata, ama treba i malku chovek da bide iskren i da si gi prilagodi tie kriteriumi vo odnos na toa shto i samiot go nudi. Smeshno e nekoj so 165cm i 95 kila da bara nekoi sovrsheni proporcii od devojkata koga i samiot e mnogu daleku od toa.
Се тоа е ок и се согласувам, ама темата е друго. Не треба да се лажеме себеси и другите и треба да признаеме и прифатиме дека постои одреден опсег во кој може да варира тежината за да личноста биде здрава и убава. И уште побитно воопшто не се работи за тоа дали е слаба или дебела. Има нешто што се вика состав на телото (body composition) што покажува колку во телото има мускули, колку сало. Само тежината и висината не е се доволни индикатори за тоа дали некој има убаво тело. Можеш да имаш две машки со иста тежина, едниот да биде затегнат и мускулест другиот дебел. Слабост/дебелина е лажна дилема.
Za mene licno kako sto me privlekuvaat poslabite mazi i ubavo gradeni do normala taka mislam i deka zenite sto se poslabi se poprivlecni, normalno ne zboram za kosturi. licno mene nikogas ne me privlekuvale buckovci mazi no mislam deka nekoi mazi za razlika od zenite ne obrnuvaat mnogu vnimanie dali zenata e bucka , na primer nekojsi faka debelka zenska i koga ke ja fati za stomace meko salesto isto kako za gradi da ja fati, mekoi maski obozavaat mekuski
Гледај дали се здрави, убавината е релативна работа, и оваа грда е дека е дебела и носи 42 а? Моника Белучи.
Единствено нешто да се има ќар од оваа тема е да биде инспирација, мотив, подстрек за сите луѓе кои ќе ги прочитаат постовите, да превземат соодветни мерки да си го подобрат изгледот, да си го дотераат телото колку може подобро. Инаку за секое лонче си има капаче, кој какви си милува такви нека си бира, на какви тела око ќе му заигра е негово право и негов вкус.
Da kazam samo, Imam edna komsivka na faca ne e grda ama e debela , e sega nemozela da fati decko oti bila debela sega pocna dieta nekoja da drzi pa ke vidime ako oslabne dali ke fati nesto,da imase glas kako Adel mozi ke fatese decko kojznae
Monika gordo nosi 42, prosekot na br.na poveketo evropski zeni i e simply gorgeous. Go gledas stomaceto so miderce mozebi moze vo 40ka da vlaga ama mislam si prizna ona deka nosi 42ka ai 52godini ima a e bomba
Различна е перцепцијата за личностите, Адел, Моника Белучи се ѕвезди како сакаат така живеат и не им чуе дали некој ќе ги нарече дебели/анорексични и сл. Додека на на нас обичните што и да ни речат ќе се навредиме, пошто сме никој фактор и не не прифаќа секој такви какви што сме. Се ќе беше поубаво да се гледа прво интелектот па се друго ама не е така во реалноста се гледа каква фигура имаш, како си облечен и итн.