Килограмите како фактор за стапување во врска

Discussion in 'Врски' started by feminagirl25, May 14, 2012.

1. alena19

alena19 Истакнат член

Јас мислам дека тоа во општо не е пресудно затоа што во друштво имав една ептен згодна и убава девојка и тоа коа велам згодна зборувам за се што едно машко фанатазира тип топ средена али имаше таков одбивен карактер што беше добра за неколку дена после тоа сите ја оставаа а имаше се значи и фаца и тело и дотерана и средена можеби ке му го привлече вниманието да , ама тоа нема да трае долго , Има многу девојки со супер size па многу повеќе машки им пријдуваат и тоа со сериозни намери .

hermosa, Tanjamm and twilight123 like this.
  2. anaja1

anaja1 Популарен член

Деневиве кога беа земјотресиве,мајка и ми кажува дека со детето трчала по скали,а мажот ми вика,тоа било дупли земјотрес:D

fallenangel likes this.
  3. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Хехехеееее со јачина од 7 според рихтер. :P ( si se zafrkavam i na moja smetka )

fallenangel and anaja1 like this.
  4. anaja1

anaja1 Популарен член

Јас немам ништо против дебели жени,може ради тоа што цел живот сум слаба,и неможам не да се поправам,него здебелам:D

anakonda88 likes this.
  5. Dabria

Dabria Истакнат член

Прво гледајте за здравјето ослабнете си, тек после на дечковци мислете. :)

6. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Јас одсекогаш бев дебела , па ми приоѓале многу машки , не зависи тоа од дебелината , туку од карактерот на девојката . Инаку кога решив да си ослабам , не за дечко , туку за себе си , забременив и пак се здебелив . Сега пак сум на диети , за себе си не за маж ми . Јас сум таа на која вишокот килограми и сметаат , башка што сите ризици од срцеви и слични заболувања се зголемени .

7. jasbi

jasbi Популарен член

убавината е во душата и срцето...дебелината не е пресудна,познавам дебелки девојки кои се многу харизматични и позитивни...затоа дебелината не ја гледам како пресудна во една врска...

toogood likes this.
  8. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

(tumbleweed)знам двајца шо душа даваат за така помрснички:D
    не дека дебелите нема да најдат некој ама мн помали им се шансите да го ќарат тој шо сакаат

9. shz

shz Форумски идол

Јас мислам дека тоа не е пресудно има момци коишто сакаат дебели девојки, секој си има свој вкус. На некој не им е важно што девојката е дебела.
    Една моја комшивка е многу дебела, а нејзиниот маж е многу слаб скоро коски и кожа, ама пак фукнционираат се гледа дека на него не му смета тоа си имаат и две дечиња.
    Така да секој има шанси да си најде дечко не е важно дали е слаба или дебела.

fallenangel likes this.
  10. CrazyGirl23

CrazyGirl23 Истакнат член

Mozebi ima vrska bidejki maskite sakaat poslabi devojki. Sepak, figura si e figura ;) nikogas slaboto nemoze da bide ona sto mozat da bidat oblinite. Spored mene mislam mnogu podobro da imas oblini i da si podebelka odkolku da imas 20 kila i da si daska. Ne sfakjam so e forata so deckive so trcaat po daski |( i nema da mi stane jasno. Ne deka nesto loso ili ne znam sto, izvinete ako navrediv nekoj so ova. Samo sakam da kazam deka koga togas kje najdes nekoj sto kje te saka kakva sto si :) nemoj da sekiras ili voznemiruvas potresuvas i use 100 stvari, pozdrav devojko 8)

the drummer likes this.
  11. anaja1

anaja1 Популарен член

И јас викам дека нема врска дебелината или слабоста,ама немој да ги вреѓаш слабите,и да викаш даски:x

Lolo5 likes this.
  12. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Ако немаш карактер, шарм и хумор, сеедно е дали си даска или праска :D А сега, понатаму, кој како си се теши, тоа е др. работа :)
    :d::drunk:

Lolo5 and fallenangel like this.
  13. Florenсе

Florenсе Популарен член

Има слаби и преубави девојки што се сингл. Не е до изгледот.

14. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Зависи за каква „дебелина„ станува збор. Многу често кај нас, за жал, и само малку полничките девојки, кои се сосема здрави, и само имаат облини, се сметаат за дебели, па дури некои се дрзнуваат и да ги вреѓаат.
    Доколку тука станува збор за таква „дебелина“, тогаш би рекла дека нема врска дали девојката има облини, или е сосема слаба. Многу е поважно каква енергија шири наоколу, и како се поставува према другите. Имам видено многу случаи каде што девојките се толку самоуверени и шират таква позитивна енергија, што автоматски ги привлекуваат сите околу себе, иако нивното тело не е „стандардно“, а девојки кои се слаби и онакви како „што се бара“ не можат да свртат ниеден поглед кон себе затоа што не знаат како да се постават. Значи многу е битно на девојката да и биде удобно во сопствена кожа, без разлика какво тело има. Кога таа се прифаќа себеси, и другите многу полесно и побргу ќе ја прифатат каква што е.
    За девојки, а и момци, кои имаат морбидна прекумерна тежина, не би требало ни да станува збор.

Lolo5 and Oscar Lady like this.
  15. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Јас мислам дека тежината на една личност нема никаква врска со нејзините шанси за врска. Лично знам многу повеќе покрупни девојки кои се во врска, отколку послабички.

И многу имам зборено за ова со машки, и со другари и со личности со кои сум се гледала. Машки воглавно си сакаат облини, да има што да фатат што би рекле они :D Е сега си има процент од машкиве што си имаат замисла дека секоја девојка мора да изгледа како модел па и такви си бараат. Ама тоа не значи дека покрупните девојки нема да си најдат дечко.

На крај краишта една врска не треба да се темели само на физичка привлечност, туку на многу повеќе од тоа.

Viktorijaaa5, piglet1 and Bozica1980 like this.
  16. referentka

referentka Moderator Staff Member

Гледам сите дебели девојки немажени останаа

Lolo5, Brojka, Viktorijaaa5 and 9 others like this.
  17. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Па каже :

6115056e4d4b015c51b28e1da1f8da5e.jpg

:rofl:

18. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Јас со мм кога се запознав бев во најдебела верзија никогаш сум немала толку кг па ме засака.Од ко се веривме до свадбата стигнав во категорија на слаби па и таква ме сакаше така да не е мерило оној кој те сака навистина ќе те сака секаква. А кога бев бремена се поправив 30кг од кои изгубив 15 откако се породив и јас цела во депресии како ќе ослабам сега и ми рече ако ти е поубо послаба пробај полека полека ама сега си исто како кога се заљубив во тебе :inlove: само сега потешко ми оди оти немам мотивација дека треба принцес фустан да носам и убо да ми седи :rofl:

hermosa likes this.
  19. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Физичи изглед секој сменил,душа никој.
    Дебела/слаба но,но,но заблуда.
    Клучот на убавината понекогаш се крие и во внатрешниот дел од телото.
    Кој избегаваме да го погледнеме(за жал)

20. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

На прв поглед и повеќе од сигурно е дека секој ке пријде на онаа девојка која е згодна. Ако во друштвото на полничката девојка има некоја која е во топ форма прво на неа ќе и пријдат. Меѓутоа за да се задржи дечкото потребна е и карактерна убавина. Има преубави девојки чиј однос е никаков, таквите девојки ќе послужат за кратко и тоа е тоа. Наспроти ваквите има некоја која можеби има некој килограм плус но затоа има супер карактер и однос кон луѓето околу неа. Баш таа ќе си го задржи дечкото крај неа и јас знам вакви примери каде дебелки девојчиња имаат супер врски а некои баш згодни прават пушти-фати бидејќи не им се погодува ништо. Тоа е така можеби затоа што се преценуваат.

Anon likes this.