Да ти даде Господ сите заби да ти попаднат, само еден да ти остане, а и тој да те боли! Да даде Господ, жена ти да роди стоногалка, па цел живот за чевли да работиш! Да даде Господ да ти се скисели зелката, да се прејадeш, пролив да фатиш и притоа да прднеш! Да даде Господ да умреш од жед, а да имаш вода во коленото! Да даде Господ бивол да те дигне на роговите! Да даде Господ ќерка ти да се појави на емисија кај Драган Вучиќ! Да даде Господ син ти да биде кaко Боки 13. Да даде Господ на тастатура само CTRL, ALT i DELETE да ти работат
Една од моите лично измислени и најексплоатирани клетви: -Да даде Господ цела Африка да ти се изреди!
Во моментов само една ми текнува. Да даде господ детето да ти биде стоногалка, па цел живот само за чевли да работиш.
кога си пееш сонце не ме грее - никад да не те огрее да дае господ да си во пустина и да умреш со вода во колено да даде господ да ти пеат стани моме да заиграш, а ти пуста инвалид да си да дае господ коа ке се качиш на вага да ти пишува to be continued .. не ми текнува више
Имам две кои гласно не ги кажувам ,туку си ги премислувам во миговите кога сум расположена за клетви. За машки: Да даде Господ никогаш да не ти се дигне(к..от) За женски: Да даде Господ сува да ти е цел живот(п..ката)
-Мајка ти ладен да те бакне -Да те мане гром додека береш коприви -Сите да плачат само попот да ти пее -Клучевите да ти паднат на сред геј парада -Децата да ти одат две напред три назад -Децата да ти играт на струјно коло -Да те закопат со газот на надвор, лугето велосипедите да си ги паркират во него. -Сите пари на свеки да ги дадеш.
Да даде Господ да се заљубиш у лажен профил| Да даде Господ, да добиеш наградно патување 3 месеци со Боки 13. Кој ме мрази шлепер да го гази Да даде Господ, децата на мене да ти личат. Да даде Господ Цацко да ти пее ”Нек ти јутро мирише на мене”. Да даде Господ Жан Митрев матичен да ти биде. Да даде Господ да те фати пролив во приградски автобус.