И мене ме интересира ова, се мислам веќе повеќе од месец дена, ја испроба ти? Резултати ? мхм? Инаку ја сакам баш онаа нијанса што си ја постирала, цигла боја си ја викам
Екстра е бојата,мене таман ми испадна како шо си замислував.Ма да,ја имаат поскапено,беше 700-800 денари,сега е 1000че. Баш специфичен мирис има,не знам дали ке ти се бендиса,ке треба на лице место да мириснеш пред да го купиш тоа пакувањето...
Дали имате пробано на кана да се офарбате? Ставив црна кана и не ми стои, сакам да ја променам, но не знам дали ќе фати прво со бланш па со фарба? Не можам ваква да одам
Мене ми фати, ама не онака најсовршено, иако сите ми велеа дека напразно ќе се фарбам (и тоа со колор шампон, а фарба е уште посилно). Ме прифати да ставам кна, од немање попаметна работа и не можев да се поднесам во огледало и пробав со колор шампон и имаше ефект.
Јас двапати ставив кна и добив многу убав волумен и сјај, но не се осудив на трето ставање бидеќи почна да ми паѓа косата ... дали се случило и на други така нагло да почне да паѓа после ставање кна?
Тоа важи за оргиналната к`на, која кај нас ја нема. Ова што го купуваат се чисти хемикалии и нема врска со к`на.
дечки сакам да ставам к'на. има ли кафеава боја? затоа што имам прилично светла коса, смеѓа. кај можам да најдам од онаа оригиналната, не вештачките со хемикалии? има по аптекиве или на битпазар да барам ? и прочитав сега за безбојна дека имало во струмица. ја има некој пробано? да не паѓа косата ?
Оригиналната е црвена ама има сега во повеќе бои што не значи дека е само кна. За ревитализација се препорачува само таа чистата
Оргиналната к на е портокалова колку што знам јас. Ја употребувавме порано пред да излезат овие на пазар што се продаваат
леле луѓе нели си ставив безбојна кна а мојта боја на коса е песоклива како онаа на плажа...ставив и викам малко нели да добие сјај да ми се ојакне....и што да видам ми излезе нешто измегу портокалово и црвено незнам ке полудеевв ауу