Јас ја растворив со чај и убаво фати. Мојата беше црвена, па и ставив од хибискус. Ако е потемна боја можеш црн, а посветла камилица.
Здраво, јас веќе се имам фарбано со фарба, бакарна боја. Дали е штетно да продолжам со к’на и дали има начин да дојдам до бакарна нијанса со мешање на кафеава к’на со кафе или ако може да ми предложите начини за да достигнам до таа нијанса?
Мене ми фати и тоа врз бланш. Ставив од оние од пазар со индијка на слика. Инаку кната не е штетна, баш напротив.
Јас не ти препорачувам кна, мене косата ми испопаѓа од кната. Подобра опција ти е фарбата, продолжи си со неа
На Lush ја имам користено и таа со индијката на сликата од пазарче. Ми има кажано фризер дека тие што имаат веќе густа коса е добро да ја користат, а не тие со слаба и тенка како мојава. Јас мислев обратно е, дека ќе ми се згусне, ама ете не било така
Може зависи и од влакното. Јас имам многу тенка коса и премногу ми паѓаше. Откако ставив кна ептен ми зацврсте и воопшто не ми паѓа. Најубаво да се проба, па ако не да се продолжи со фарба во иста боја коренот, зашто врз кна после ништо не фаќа.