Со мојот еден и единствен фудбалерски лепотан. Од него имам преку 30 постери во моја соба залепено,ќе помисли некој машка соба е Инаку ме сака,само уште не ме знае
Би го извара со : Chad michael murray Taylor Lautner Enrique Iglesias Kaka' ( мојата најстара љубов ) Сега моментално овие ми текнаа
Само со овие 2-ца.... ГИ ОБОЖАВАМ НАПРОСТO И НАСЛОЖЕНО ...упс... + еден од нашата естрада ( за влакно) ...неколку од членкиве знаат кој....жива ме фатија........
Моментално сум сингл. Но кога би имала дечко, дефинитивно би го изневерила со комшијата кој живее неколку куќи подолу од мене! (иако тоа можам и сега да го направам, па во тој случај нема да биде изневерување )
^^^ Мене сите ми викаат дека Даниел Крег бил ко плав мајмун, а мене толку ми се допаѓаааа Виножитке, ист вкус делиме, изгледа само ние двете сакаме плави мајмуни, ретки сме А јас, паѓам во искушение да го изневерам кога сум му лута песосана Со оној :geek: Оној страшно ме привлекува, веќе почнува да станува опасно, аман...
Е ајде де, мене тој и овој плав мајмун исто така можат да ми прават што сакаат И нема да жалам што сум го изневерила, а плус се сомневам дека и на дечко ми ќе му биде криво
Од ова славниве со никој.... не се исплаќа.. ааааа би го изневерила (ама немам храброст) со едно типче од автобус што го меркам ооооооодамна
Од јавните фаци со никој али би со еден познајник, припадник на специјалните единици на АРМ ... ау каква бомба е типот
Јас би го изневерила само со тројца и тоа: Alejandro Sanz оној што ја пееше La tortura co Shakira Секако Robert Pattinson И Jake Gyllenhaal и тоа во верзија од филмот Prince of Persia: Sands of Time
Абе би го изневерила со еден дечко, (стално ми мине пред аптека, име не му знам) ама човеков буквално мириса не секс.... Ммм што би му правела, штета удата дама сам ти ја ..