Апсолутно со никојј.....никогаш не би го изневерила па ни со позната личност... како што јас го сакам само за себе и да не го делам со никој така и тој ....се надевам..
би го изневерила со овој тип....лелееееее колку е само згоден! и плус со бившиот (толку мислам на него деновиве, тоа е нешто неверојатно!)
Вчера гледав еден филм со овој и се заљубив луѓе. Какво тело. Веднаш си го зимам за маж овој, само да се запознаеме.
ја читав темава и ми падна овој пост во очи... женска, типов што ти се свиѓа во 80тите жареше и палеше на поп сцената со брат му близнак - еве ги и двајцата во младите години, само не знам кој е кој - Мет и Лук Гос, а.к.а Брос А он топик... па никој досега не ме привлекол до толку да го изневерам мажот ми... мада... има еден уствари... двајца ќе да се
...со детето шо највише го мрази тој, со оној што ми стиска лајкови, со оној што ми кажува дека му смета и дека е љубоморен. Баш со тој! Спојлер А и тоа дете ми е баш ногу сексиљаво, само нека ми даде прилика, одма стапувам во акција, и онака тој ме свиѓа, нема да го изневерам еднаш туку повеќепати!