Овие како момченца изгледаат, кај мене во соба имаше други постери да те грабне, да те размрда убаво Спојлер или мажи од типот на џорџ клуни, брус вилис, мажи бре, мажишта не сум човек што изневерува иначе, така да, џабе пишувам у темава
Сеа за сеа со никој дека сум трудна ама ако мрдне со газето па и јас ке си мрднам со еден бивши оти го немам промбано а му го имав меракот
Со три метра над небо, Влада, дечкото од спотот на Наташа за Добро Моје, некој таков стандард лепотан. Да не биде за џабе... Иначе сум против варање. Али за овие секој би простил, дури и драго би му било.
Ако почнам да ги бројам ми треба еден месец Ама едни од посебните можам да издвојам и не би ги рангирала оти кој и да е можи да е прв Paul Walker Wentworth Miller Zacky Vengeance Myles Kennedy Rafael Nadal Sergio Ramos Fernando Torres Robert Pattinson William Levy Само неколку еве !
хммм со мојот комшија дефинитивно, човекот е бомбастиченнннннннн она телооо си велам некогаш мора еден ден да биди моеее
jas ne bi go izneverila so nikoj ako veke sakam da napravam bilo so so nekogo ke si rascistam so toj so koj sum ... ne sakam raboti zad grb D
Никогаш не би го изневерила. Освен ако многу ме повреди, и тогаш знам дека би го направила тоа со неговиот најдобар другар зашто е добар типот, он го крие од мене откако му кажав дека сум се интересирала, и зашто знам дека тоа ќе го заболи, ама ептен треба да ми згреши. Инаку не би, срцуш ми е.