jencarlos canela david zepeda david chocaro mariio casas zac efron ........ one direction (освен louis) комшијата спроти мене ги има уште од познатите ама битните ги пишав
Немам кого да изневерам,но кога би имала би го изневерила со Марио Касас Не дека би изневерила ама ај,да си летнам малку со мозоков
Остави го бе, не се замарај. Од многу негови постови ми се повраќало, ама не сум се спуштила на тоа ниво да коментирам досега. Човек што нема попаметна работа и се прави интересен и глуми фраер на женски форум. Да имаше живот немаше на форум да си го храни егото.
Остави го бе, не се замарај. Од многу негови постови ми се повраќало, ама не сум се спуштила на тоа ниво да коментирам досега. Човек што нема попаметна работа и се прави интересен и глуми фраер на женски форум. Да имаше живот немаше на форум да си го храни егото. [/quote] Најмалку ме интересира неговиот живот ,но искрено ми е глупаво кога така се генерализира. Aма и тоа што викаш,нема потреба да коментирам,божем тоа нешто ќе смени.
Кога би го изневерила дечко ми тоа би било со: Лени Кравитз, Кристиано, Мила Кунис и една девојка што ја запознав пред неколку години во Грција
Хахаха несакам да изневерувам . А ннедај боже да разберам дека тој ме изневеруваа црно му е пишано ... хахах