Не ми е обичај да изневерувам бидејки никој не ми дошол до толку на нерви. Но тоа да би се случило,би било со бившиот со кој сега сме другари кои се посакуваат,но го кријат тоа
Изневерувањето не е резултат на одење на нерви, туку начин на живот. А бившиот со право е бивши, па уште да го посакуваш.... ти си знаеш. Он топик, со ништо и никого, толку го сакам што не сакам и не можам ни да помислам на такво нешто, а не па да направам.
што не сакам да ми го прават мене, не би било убаво јас да го правам на некој друг. што значи со никој. ако сакам некој, го сакам со целото срце и други не ми требаат.
согурна сум дека во последен момент ке се откажам и дека нема да го изневерам дечкото иако ми е многу убав
Тој што е способен да изневери, може со секого, да не се лажеме. Тој што не може, не може па макар не знам кој да му донесеш. Така да, не ја почитувам темава.
Изгледа не ја ни разбра ти темата, не е прашањево дали можеш или не, ако неможеш да изневериш ок тогаш темава не е за тебе, но не сме сите светици, и како што рече една членка остави не да си пофантазираме. Инаку луге се почитуваат а не теми, или како што обично бива при живи емисии на тв, гледачите прво го поздравуваат студиото па се останато што е тотална глупост. Темата може да ти се допадне или не, а почита оставија за лугето. Јас кога би изневерела, ама баш она што е на граница на реалноста, со брат му, да речеме. Самата помисла на такво нешто ме возбудува. Никогаш не сум го направила но неможам да се заколнам дека нема да го направам.
Ако веќе морам, листава би била вака 5. Dane Cook 4. Ryan Reynolds 3. Matthew Mcconaughey 2. Colin Egglesfield 1. Од блиското соседство