Е да бе и вие со никој... Ако ви дојде Бред Пит тогаш ќе ве видам. Јас со Леонардо ди Каприо, Џастин Тимберлејк, Џош Хатчерсон, Лајам Хемсвурт, Зек Ефрон, Даниел Редклиф, Иан Сомерхалдер, Федерер, Бекам, Флин Рајдер од анимираниот филм заплеткано леле како го напавиле толку згоден, шармер и бед бој мхмхмх што не бев јас анимирана женска
Со некој кој е подобар во кревет од него, ако се работи само за неверство а не преминување во друга „коалиција“. А, за да знам дали некој е подобар треба да пробам нели? Па ако не потрефам од ппва подобар секогаш постои втора шанса нели?
Со никој, зошто сексот за мене е задоволство само доколку е со личност со која сум емоционално поврзана.А верувам во тоа дека длабока и искрена емоционална поврзаност,т.е блискост може да се има со еден човек во исто време, доколку има повеќе тогаш не ја вложуваш сета твоја енергија туку ја делиш за да им доделиш исто место на повеќе личности. Искрено не можам да замислам да се соблечам пред некој и да го допирам, ако тој човек т.е таа личност за мене е ‘‘странец‘‘. Можеби ќе ви звучи конзервативно, но тоа е мојот начин на размислување.
Настрана овие муабети дека не го изневерувам дечкото/сопругот, као да стварно ќе ни излезе од некаде Леонардо Ди Каприо па да имаме секс со него, нема потреба од толку лажна скромност и моралност. Имам фри пас од сопругот ако дојдам во контакт со овие двајца а тоа ќе се случи на свети никад така да би го изневерила со: Jared Padalecki Jensen Ackles
Јас не знам за тебе, ама убедена сум дека ќе се појави некој ден мојов симпатија погоре и ќе се заљуби во мене.
Ееееее и јас така си викам, ќе се најдам на средина на креветот и двајцата ќе се заљубат во мене, ќе си бидеме мормони и ќе можеме да бидеме бигамисти.
Батлер колку што знам слободен е, ќе си го земам за дечко, а другиов нека ја извара едно два, три пати Џулијана
Со еден припадник на АРМ. Ептен ми е секси типот посебно у униформа. А од познатите фаци со Адам Сендлер.