Кога другите се палат на вашиот партнер...

Дискусија во 'Врски' започната од gwen, 20 јануари 2010.

1. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.128
    Нега гледаат, но да не чепкаат ]:)

2. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Нека гледаат,не ми смета (понекогаш дури и ми годи :$ ) кога знам дека тој ме гледа само мене и никоја друга :wasntme:

3. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Не сум по природа љубоморна личност, некогаш тоа и ми ласка, но да е во одредени граници, секој си има трпение нели :) Еднаш ми се има случено, бившиот онака нормално си се поздравува со познаничка и сега таа апла директно пред мене почна да му зборува колку е тој разубавен, колку сакала да го види и слично. Не можев да издржам ептен и се изнасмеав од срце, мислам и сама треба да знае дека тој муабет на само се прави :D

4. BabY21101994

BabY21101994 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    Мене баш ми е супер кога ке видам дека некоја типка го гледа дечко ми :))

И го сакам оној момент коа група девојчиња ке се свртат накај него ... .)))

5. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Значи не сум згрешила во изборот :D
    Ма нек се палат колку сакаат,се дур не е обратно добро е.
    :rofl:

На R.Merano му/ѝ се допаѓа ова.
  6. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    На почетокот од врската не ми беше сеедно, малку се нервирав. Ама сега дури и поласкана сум кога ќе приметам такво нешто. Се помирив со фактот дека имам убав дечко. Претежок факт :wasntme: :?: !
    А тој кога ќе примети дека се вртат по мене во моментот се прави дека не забележува, а после дома ќе ми спомне. Еднаш после искачање ми спомна нешто у стил - Каква јака женска имам денес не си свесна колку те гледаа... само добро што не ти ги видоа нозете дека не ти се издепилирани :D . Се зезаме.

На Salome му/ѝ се допаѓа ова.
  7. fatbeautiful

fatbeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    58
    ПОТПОЛНО СЕ СОГЛАСУВАМ :D

8. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    Не ми смета, мило ми е, се додека не се преминат граници, да почнат да досаѓаат, навалуваат и слично.Тогаш се јавува лавовското во мене :D

9. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Па ако решиле да се палат нека се палат. Само нека гледат, нека не допираат оти рачињата во гипс ке им завршат :sun: Што е мое е само мое. Чудна работа е што досега не сум се раскарала со некоја поради таа работа, и поради тоа понекогаш кога му велам на дечко ми дека сум способна за многу работи ако некоја си го пика носот кај што не му е место, не ми верува. :D Are you afraid bitches? :devil: :rofl:

10. wish

wish Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    233
    ..моите пријатели од поодамна не се палат ни на своите,ни на туѓите жени...се палат на пари...за жал..

11. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    4.644
    Нека се палат нека се препотуваат многу ми е гајле знам дека он си е со мене и си се сакаме друго не ми е битно

12. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Ооо па не е лошо чувство тоа :D
    Ма ич не се замарам, знам дека си се сакаме, и најубаво се осеќам кога ќе бидеме така во некое друштво и некои девојчиња се приметуваат дека паѓаат по него и он ме запознава.. ова е мојата девојка :) аааа ее тогаш најмногу си го сакам :inlove:

13. BeautyQueen

BeautyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    32
    Баш би ми било убаво доколку се палат другите но се доколку знам дека тој ме сака ии нема да ме изневери.. Убаво е чуството да знаеш дека други го посакуваат а ти го имаш! :P

14. LoveTheWayYouLie

LoveTheWayYouLie Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    11
    Значи кога и да испаднеме со дечко ми во град секогаш има некоја типка која него го мерка,а и не знам до кај отиде времето Пред тебе да му се пушта на Дечко ти(ма за таквите само боксот) :devil:
    Една случка ке ми остане во секавање за секогаш!
    Ние испаднати со друштво и на другата маса седат девојчиња помали од нас 1-2 години...и како се наместени сите очите им играат неможат да издржат а да не се завртат на нашава маса..и после некое време ми стана јасно заради кого се вртеле ама не сакам никој да ми го мерка Дечкото зошто мој е и не сакам да го меркаат и др...(мое е мое твое е твое сакаш туѓо тогаш ЦРКНИ!) :D :D

15. Slatko-Malo

Slatko-Malo Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2011
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13
    Од една страна е убаво,ти шеташ со него под рака а други девојчиња го гледаат него и ти љубоморат :lol: А од друга страна пак и не е баш соврешно,пошто се нервираш "што има оваа да те гледа тебе",секад кај и да искочиме мора некоја да го гледа дечко ми и ич не се замара дека тој е зафатен,а некој па и го замараат и му ѕвонат на тел. :@ Ама за среќа тој не приметува никоја,освен мене. :$

16. bekii

bekii Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    53
    Mi godi da se zagleda nekoja vo decko mi... ne sum ljubomorna i super e cuvstvoto :D

17. LittleGirl23

LittleGirl23 Активен член

Се зачлени на:
    25 август 2014
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    14
    Нека се палат нека сонуваат за секс со него али тој е мој и само мој... 8)

18. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    981
    се согласувам со LittleGirl23.
    Многу девојки сакале да се смуваат со дечко ми ..и се тоа..ама залудно..џабе кога
    се сакаме , најмногу :inlove:

19. Samer

Samer Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2014
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    169
    Имало многу случки кои пред мене му се пуштаат и дури една број му даде. :x До кај отиде светов јас со него под рака а жениве без срам и осет .На таквите после само слатко ке им се насмееме и ич не им се замараме :D

20. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.387
    Допаѓања:
    34.993
    Нека се палат де, убаво е тоа. :D Само после проблемот е како ќе се изгасат. :emo: :D