Земам и ги гасам со ова ... Се шалам, нека се палат де, само тоа и можат.. тоа си е нивно право, нека си праат шо сакаат, на крај краева дечко ми си е само мој, а нив само на палењето ќе им остане!
Е арно де. Ја не сумњам у мојот вкус па да очекувам да не се палат Патем би им дала совет да почекаат да раскинеме јер душа нема од мене јадниот, уше некоја му фали па да споулави
Колку ми е убаво, толку и не ми е. Убаво ми е кога ке видам како го загледуваат, му праќаат погледи, забегуваат кога седиме некаде во кафиќ, ресторан, и мислат дека не ги гледам зад грб, кога шушкаат со другарки за него, кога дечко ми ке рече дека со очи го јадат. И убаво ми е, знам дека е убав и секси и дека е нормално да го посакуваат. Исто како и јас. А не ми е убаво оти знам дека има забегани, што би го прогонувале. А имало такви. И тоа што мислеле дека можат да го имаат преку мене жива, а тој заљубен во мене до уши. Ако морам да вагам... Па, поубаво е да го сакаат, отколку да не го сакаат.
Заедно се смееме и се реметиме уште толку. Јас го зезам, а он ми се заканува дека ќе ми кидне со другата
Се палат, што да им правам. Го загледуваат кога сме излезени, ги слушам и натпревари како често го коментираат дека е ваков, таков, што би му правеле, го барале на фб незнам што. Помалите девојчина и на улица го коментираат, ама не се замарам. Горда сум бе. Најубав е и мој е!
порано се нервирав а сеа веке отрпнав...и најдобрите другарки пред мои очи му се пуштаа му се тртеа шо не правеа.не се замарам веке ..убав си е и мој си е хехехе
ми растат рогови..т.е. јас станувам ѓаволче (да не се сфати обратно) Колку и да се убедувам себе си дека не ми значи, односно знам дека со мене вечер ќе заврши ... АМА Сепак има нешто во мене ...мислам дека се додека ми значи, никогаш нема да станам имуна на тоа чувство. Не дека ќе направам нешто ама така ... Ако некој чита мисли во тој момент ќе му биде многу забавно...Добро е што се само чувства
Не ги обвинувам! Го сфаќам тоа како комплимент за неговиот изглед и најслатко ми е кога во такви ситуации не му е непријатно да покаже пред сите која е девојката што ја сака.
Auuu,da izlazam ili da si priznaam. Se dodeka gi primetuvame tie pogledi a negovata raka e postojano okolu mojata polovina ne e strasno.Dodusa cat pat i imam potreba toa da bide plus potkrepeno so negoviot pogled vo mene koj nezno me prekoruva deka nema mesto za grizi. Ne se raboti za nedoverba od moja strana vo nego,tuku mnogu e ednostavno.Toa se momenti koi ja zacvrstuvaat uste poveke ljubovta moja kon nego.
Abe se palat za palenje , i znaat deka e zenet i deka ima edno dete i ceka vtoro i pak mu se pustaat dodeka on se pali samo na mene , drugite ne se bitni i sekogas go zezam za svalerkata mu ( DESANKA , sekako ako ne sum u moznost ja da go prosvetlam , taa stapuva u akcija ) . Sala na strana , imame megjusebna doverba i znam deka ne bi me izneveril .
Другарката што ме запозна со маж ми после извесно време почна да се пали на него. Кај идевме ние, таму беше и она. А имаше и дечко. Се чудев како можеше пред дечко и да зборува работи (поврзани со маж ми) што не и доликуваат. После одреден период се скаравме. Девојката збесна кога останав бремена од маж ми. Изгледа мислеше дека има шанси кај него. Маж ми постојано ме заебаваше.
Оу је.интересно чувство па дека е постар од мене 10 години уф,уф..Интересно е си викаат како може она да го има хаха..шала на страна мн е претпазлив према мене..мн ме почитува,ми имаат викано тууф на малото прсте го вртиш,се ти оди по газот љубоморат..т.е која жена не сака внимание ..Но како викаат фрли си позади тебе,да си најдеш пред тебе доброто со добро се враќа
Da da jako e cuvstvoto koga zenskite se palat na tvojot decko a go imas samo ti......no nisto poloso ne e i cuvstvoto koga maskite se palat na tvojata devojka ili partnerka..stvara toa strast i diga adrenalin koj ke go ispukas na nea po samoto vleguvanje doma..