Смеј се, смеј, кој последен се смее, најслатко му е... А тоа што не ти се верува дека има такви мажи, твој проблем... Секако ти не си меѓу нив изгледа, затоа таков став имаш
Абе мене што ми е убав најубав ми е стварно. Ама знам и други дека го делат моето мислење. Стварно е поразличен од другите. Не сум сретнала никој сличен, веројатно затоа што има странско потекло.
Аххх црнец од Република Сенегал, тоа објаснува зошто пола град зјапаат во него, навистина е уникатен. Спојлер Мала шала, не ми се љути
Се 'палеле' и бескрајно ми било забавно да ја гледам динамиката, микропогледите, телесното држење, промена на ставот и изразувањето... Се прашував дали отстрана толку е очигледно за жените во однос на вниманието на мажите. Иако, сигурно ова биле само видливи примери...Не ми пречело никогаш. Ниту се гордеам ниту љубоморам, facts of life..
Најтажно е што мислат дека не се познава, или глумат дека не го ни познаваат, а уствари се би дале да се со него. Мене не ми смета, така знам дека сум направила добар избор.