Смеј се, смеј, кој последен се смее, најслатко му е... А тоа што не ти се верува дека има такви мажи, твој проблем... Секако ти не си меѓу нив изгледа, затоа таков став имаш
Абе мене што ми е убав најубав ми е стварно. Ама знам и други дека го делат моето мислење. Стварно е поразличен од другите. Не сум сретнала никој сличен, веројатно затоа што има странско потекло.
Аххх црнец од Република Сенегал, тоа објаснува зошто пола град зјапаат во него, навистина е уникатен. Spoiler Мала шала, не ми се љути
Се 'палеле' и бескрајно ми било забавно да ја гледам динамиката, микропогледите, телесното држење, промена на ставот и изразувањето... Се прашував дали отстрана толку е очигледно за жените во однос на вниманието на мажите. Иако, сигурно ова биле само видливи примери...Не ми пречело никогаш. Ниту се гордеам ниту љубоморам, facts of life..
Најтажно е што мислат дека не се познава, или глумат дека не го ни познаваат, а уствари се би дале да се со него. Мене не ми смета, така знам дека сум направила добар избор.
Да во јавност гледам дека го гледаат како којзнае што да е, но одма ми олеснува кога ќе видам дека не гледа ништо и дека гледа во мене