Никогаш, никој. И не планирам. Освен секако на мајтап подшлакнување низ смеа кога се гибаме Едит: шлакам јас со зборови кога треба, таквите шлаканици поќе болат.
Oh my goodness, што е со темава и стариве коментари? Насилство (па макар и само шлаканица) во никој случај не е за фалење и смеење, без разлика од кој кон кој пол е...
Шамарот е далеку од насилство, зборам за 1 шамар. Повеке ке болат чуствата,гордоста и душевната свест отколку болката на шамарот... Јас ке застанам и дозволам да ме удри било кој со шамар и ке останам насмеан Но да ме удри девојка од глупост,погрешно или изнервирано дејствие...ке ми остане во секавање и често ке се нервирам за тоа Болката од ударот е минлива.. Болката од зашто..боли долго време
Па уште со гордост и фалење кажуваат Кога му ја акнав една не знаеше кај се наоѓа, тој на мене ќе ми кажува зошто ме чекал 45 минути.... 1. Да слушнеш девојка вака кога зборува и се фали дека удрила машко, ќе помислиш: Леле браво, да се знае дека си горда и јака девојка, да се знае кој е кој, браво девојко...и уште еден да му манеш...не се мисли...од мене имаш поддршка, ништо не му е нему....ех шамар... 2. Да слушнеш машко вака да кажува, одма ќе изреагираш: Педер еден, како не ти е срам, на женско креваш рака, раката да ти се исуши, оди на други сила покажувај.... Нели еднаквост сакаме? Горди сте на вакви коментари и поддржувате насилство?
Леле чудо сте значи,ќе се фатете за едно нешто и не се пуштете Значи гибање,не стварно шамари така идеше зборот
Која пичка си ти човече.... Ти си door mat. Чергиче за бришење кондури. И уште нешто: колку повеќе ќе им дозволуваш на женските да те газат толку повеќе ќе бидеш поодбивен за нив. Тие веќе си имаат пичка не им треба уште една.
Никогаш од мене не е заработил шлаканица, а и нема. Не сум насилна девојка само може шлаканица да добие со зборови ништо друго.
До сега не сум дозволил никој да ми згазне... Се работи за психа,дали ја имаш и колку? А за дали сум....стави слика да те видам.. За кога ке те сретнам да ти одговорам
Ох..Бившиот си заработи доооообра шлаканица и тоа пред мајка му Причина: лажење и неверство. Не ми е криво ама ич.
Ајдеее и тука одма контра мислења, сега ако залепиш шамар не си жена или не си на исто ново или не знам што си. Секој што заслужува ќе си добие шамар, значи има причина за да биде удрен. Без причина никој не се тепа, кара или не удира шамар. @Chanell* нема зошто да ти биде криво, ако изневерил и лажел јас два би му залепила.
Еднаш во животот се осмелив да мавнам шамар на еден дечко, но уште раката не ми се беше спуштила а веќе добив повратен бумеранг шамар од тогаш си реков сама на себе и си дадов вето..СО МАЖИ НЕ СЕ ПРАВИ СИЛНА НА МУСКУЛИ, умствено и со употреба на женски алатки победи го
Ако сте во врска со некого што не го заслужува вашето внимание нели е подобро мирно и ладно да си заминеш отколу енергија и време да трошиш да удираш па, уште и да се мислиш да не дојде повртатна како што вика Баба Рада хаххахха. Самоконтролата не ме издала до сега, не би сакала да станам насилна физички, едноставно си одам од такви глупости, позади следниот агол има нешто подобро. Оди си од будала не губи време.
Ти вратил зошто не бил виновен. Обично ако е крив за нешто ќе си го прими и ќе си ја наведне главата.