1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога ке станете од спиење...?

Дискусија во 'Канта' започната од moni24, 11 мај 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. moni24

moni24 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    121
    Здраво девојки :) Што правите кога ке станете од спиење сабајле или попладневно преспивање ?
    Еве јас на пример кога станувам од спиење или од преспивање несакам никој ништо да ме прашува уста не ми се отвара , сакам само да се измиам и да си направам кафенце и да пијам во тишина :)
    А вие ?

2. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.330
    Се одморам од спиење :D и пијам кафе

3. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Си молчам, не сум располижена, препорачливо е едно кафенце да испијам, одмарам од спиење ако немам обрски. Ако треба да идам на факултет пример станувам се спремам (среќа си спремам алишта од вечерта иначе којзнае што би облекла), молчам пак, си размислувам: едвај чекам да дојдам дома да си легнам пак :)

4. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    911
    Обично јас кога ќе станам сакам цел свет да е биден :D така да и маж ми го будам и му викам ај стани кафе направи за давајцата јас да се се потегнам уште малку, а тој одма не станува туку сака одма доручек :D :D :D и секако кутрата јас морам да го задоволам како јас да не сакам. Потоа тој станува и ми прави кафе, а јас на него вистинскиот доручек и скоро секое сабајле е исто. Во кратки црти скоро секое сабајле станува со љубов и не ме мрзи да зборувам од сабајле. :* :inlove: :* :inlove: :*

5. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.464
    Кога не сум на факултет ....Станугвам ептен касно :D и ок нормално лице заби миење , физиолошки потреби .... :D .Па кога ке се испружам на креветот мислиш нешто сум работела :D и стандарт татко ми ми вика што е се замори ? Одмори се , легни си :lol: . После кафенце , тв може и цел ден да го поминам во пижами и тако ти -Искулирано :!:
    Ако сум на факултет станувам како од кошмар кога гледам колку станал саат коса ми се крева следува трчање низ домот , барање облека дерење ако не можам нешто да најдам и така со многу нервоза ми започнува денот :talk: за среќа не ме држи цел ден .... Обично :)

6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.856
    Има ваква тема вашиот утрински ритуал чинам се викаше

7. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на: