Здраво девојки Што правите кога ке станете од спиење сабајле или попладневно преспивање ? Еве јас на пример кога станувам од спиење или од преспивање несакам никој ништо да ме прашува уста не ми се отвара , сакам само да се измиам и да си направам кафенце и да пијам во тишина А вие ?
Си молчам, не сум располижена, препорачливо е едно кафенце да испијам, одмарам од спиење ако немам обрски. Ако треба да идам на факултет пример станувам се спремам (среќа си спремам алишта од вечерта иначе којзнае што би облекла), молчам пак, си размислувам: едвај чекам да дојдам дома да си легнам пак
Обично јас кога ќе станам сакам цел свет да е биден така да и маж ми го будам и му викам ај стани кафе направи за давајцата јас да се се потегнам уште малку, а тој одма не станува туку сака одма доручек и секако кутрата јас морам да го задоволам како јас да не сакам. Потоа тој станува и ми прави кафе, а јас на него вистинскиот доручек и скоро секое сабајле е исто. Во кратки црти скоро секое сабајле станува со љубов и не ме мрзи да зборувам од сабајле.
Кога не сум на факултет ....Станугвам ептен касно и ок нормално лице заби миење , физиолошки потреби .... .Па кога ке се испружам на креветот мислиш нешто сум работела и стандарт татко ми ми вика што е се замори ? Одмори се , легни си . После кафенце , тв може и цел ден да го поминам во пижами и тако ти -Искулирано Ако сум на факултет станувам како од кошмар кога гледам колку станал саат коса ми се крева следува трчање низ домот , барање облека дерење ако не можам нешто да најдам и така со многу нервоза ми започнува денот за среќа не ме држи цел ден .... Обично
slobodno-vreme/vasiot-utrinski-ritual-t5310/?hilit=%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB