Дај еден твој коментар каде што нема да збориш за феминизам и деградирање на мажите, може и полесно ќе ти е во животот. А те читам негде, а истото па истото како навиена лента си. Можеш конкретен совет да упатиш еднаш, тешко е знам, али пробај. И јас ќе пробам да не ги читам твоите коментари.
Што да се бори типот е лошо поставен дома и без самодоверба а типката не чуствува векје ништо кон него и голема разлика меѓу погледите меѓу семејствата она векје цинично ги гледа неговите он нема желба за промена и така нема тука што да се збори
Коментарот си е на место. Пиши овде коа ќе најдеш машко што вака ги брани деградираните жени ко ти што се потресуваш за мажите. Чекам
А што кажа лошо членката.. реалноста на 80% од мажите во државава.. жената= секс кога него ќе му се сака, чистачка, куварка, дадилка на мајка му и татко му, наведната глава и ако ја крене шамар са сети кај и е местото.
И јас имав еден мувач му се караат дома што не сум му била девојка(не им кажуваше ништо за мене не ме најавуваше како негова девојка а и јас сакав да ми биде нешто повеќе од мувач а, не знам зошто тој така се однесуваше не сакаше врска, можеби и сакаше ни, не се случи) но, тој не ги слушаше и си продолжуваше да ми ѕвони за да се дружиме. Со текот на времето по смирен пат се оддалечивме по која иницијатива бидејќи неговите не ме прифаќаа. А и така поарно бидејќи не беше тоа врска а, јас сакав нешто повеќе од долго мување.
Па, кога си во во врска или само се муваш родителите ни не се до толку важни. Зошто личеше на мување? Не ли те прашуваше кај беше што правеше, со кого беше? Или не те претставуваше на неговите родители?
Какви родители не ме претстави никогаш на нив,него и меѓу нас од односот беше тапа,еднаш нежен друг пат како некоја што само ја мува , бакнува,строго по кафичи се гледавме.Не беше таков да ме контролира за моја среќа