лелее пред 2 години сакам и јас да можам така ама јас и на филмови можам да заплачам не па нешто друго
Не сум личност која отворено ги покажува емоциите. Не се сеќавам кога последен пат плачев, можеби пред 3 месеци (НЕ од љубовни причини). За дечко не плачам,многу ретко.Кој што ме заслужва нема никогаш да ме натера да плачам. За некои семејни проблеми,ако се работи за член од семејството, или некој личен проблем да,за ситници не
Баш пред малку. Се расплакав кога читав за малечката Ева која треба наскоро да прави операција. Се надевам ќе се соберат парите на време
пред 1 месец..причината бев изнервирана, се утепав на кеј и имав хематом на хогата али и у моментов ми се плаче и тоа како..
Завчера плачев... бидејќи заради мене дојде братучетка ми да се бањаме во мојот базен и тој ден кога дојде добив менструација бев навистина многу нервозна,а требаше да ми дојде покасноо..!!
http://www.youtube.com/watch?v=-UKBpePD ... r_embedded Кога го гледав ова, кој црн ѓавол ме тераше да го отворам видеово.... Нека му е лесна земјата...
Вчера, многу мнооогу бев разочарана од сите. Пред се, од себе заради односот мој спрема луѓе кои не заслужуваат ни да ги погледнам. И како врв на се, се расплакав уште толку кога сфатив колку брат ми е далеку од мене изминатиов период, а и исто ќе биде и за месец-месец ипол. Едноставно, мразам разделби и долги отсуства на личности што ми значат се во животот