Вчера. Се ближи времето кога ќе си отидам од дома. Татко ми работи во Скопје, брат ми студира таму, сега и јас... Мама ќе биде сама. Со кучето. Ќе не гледа сите преку викенд и ќе работи. Ама, ќе ми недостигаат. Многу. Цел живот работат со тато и се трудат да ни обезбедат се. Каква ли е таа љубов што прави да си ги жртвуваат сопствените животи поради нас?! Се плашам дека четири години ќе летнат, па уште толку и уште толку... Мора ли да пораснам? Ај уште малку де, уште само една година дома. Само уште една. Може?
моментално ама солзи радосници поради http://www.femina.mk/%D0%BD%D0%BE%D0%B2 ... -factor-uk прекрасен глас
....имаше сега скоро две вистински пораки околу плачењето на фб..... .. .луѓето плачат не затоа што се слаби туку затоа што биле јаки долго време... .. .секоја солза е 99% чувства а 1% вода.... ....последен пат плачев синоќа пред спиење,поминувам низ еден тежок период од мојот живот,сакав многу да променам ама другата страна не беше заинтересирана за исто,така да не ми преостанува ништо освен да се помирам со фактот дека тоа е шо е.....ама боли во душава многу.......
Денеска, поради тоа што некако се ми се насобра и гледањето тажни клипчиња како да дотурија бензин на огнот.. Ама ако, сега ми е подобро
Плачев вчера. Причина: Затоа што се подзакарав со него и плус ми беше насобрано настинка и уште некој глупости и се испалакав и сеа сум Поздрав
eve sega placam. Loso e koga ti e loso. Tolku loso sto nemozes ni da disis. Voznemiren si. Nisto ne cuvstvuvas a sepak ti e loso. Ne sakas da priznaes, no te gusi osamenosta. Prazno ti e.. A zosto? Mozebi predolgo si bil hrabar za da pustis solza pa sega mislis deka e grom od vedo nebo, a vsusnost ne e edno. Si sobiral i naednas A znaete sto e najloso..? Nemozes ni da places... Sfakjas deka nema fajde ni od toa. Ti se losi od pomislata deka toa e toa i nisto nemoze da se smeni. A zosto nemoze da se smeni? Zosto e se tolku klise? Kade otidoa bezgriznite denovi? Kako stignav do ova? Koga otide se vo kurac??? ...nema odgovor
Плачам сега во моментов.Лошо,многу лошо се чувствувам како цел свет да се урива врз мене...Како ли ќе помине ова чувство
Вчера вечерта Гледав Бурни времиња и се потсетив на некои работи... ама само навира, навира..океан можев околу себе да направам.Јас такво плачење друг пат не сум доживеала, а не сум ни видела