Кога последен пат плачевте и зошто?

Discussion in 'Психологија' started by anichka94, Jun 1, 2012.

1. Elichka

Elichka Популарен член

Утрово. Гледав емисија каде човек кој е многу хуман и го сака готвењето, му го затвориле ресторанот заради немање услови. И една градежна фирма за рекордни 4 дена му го направи ресторанот тип топ. И кога дојде човекот, му потекоја солзи, и толку ми фалеше мене, па си заплакав заедно со него. :angel:

Maroon5 likes this.
  2. esperansa777

esperansa777 Популарен член

незнам дали е нормално и дали е во ред,но речиси секоја вечер кога легнувам помислувам на него и плачам,кога ке се разбудам секое утро помислувам на него и пак плачам,тоа трае веке повеке од 5месеци,а инаку не ми е дечко повеке

3. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

esperansa777-никогаш повеќе да не плачеш мила тој е само минато,дозволи и на сегашноста да ти ја отвори вратата на среќата.Никој не е вреден да лееш солзи за нешто што всушност е веќе ништо немој ни да помислиш да речеш го сакам туку собери сили некому кој ќе биде повреден да му дозволиш да те направи срекна и да научиш нему да му кажеш те сакам знам дека е тешко но вреди да пробаш,а јас како и сите други на фемина веруваме во тебе

esperansa777 likes this.
  4. Happy....girl

Happy....girl Активен член

И јас како тебе...Само не е 5 месеци,туку 1 месец.Не неможам да го заборавам,плачам за него секоја минута.....

esperansa777 likes this.
  5. esperansa777

уште ти е многу скоро душо,ке ни помине не се секирај,ке видиме и ние бел ден ;)

Happy....girl likes this.
  6. esperansa777

фала ти душо за поддршката,и јас несакам да плачам ама солзите сами си течат и после чувствувам некакво олеснување,инаку разделбата не беше по наша вина и знам дека нема да најдам подобар,тешко е ова ама секој ден се трудам да бидам насмеана и да правам по некое добро дело секој ден,колку и да се чувствувам празно тоа ме исполнува

7. kallias

kallias Популарен член

Вчера ;(

8. anichka94

anichka94 Популарен член

Си се изнајдовме јас плачев така 6 месеци секоја вечер значи немав вечер прескокнато само ке помислев на моментите и ете ги солзите а за викенди ако го видев јас не плачев јас липав на цел глас
    ама верувајте навика е не дека сега не ми фали ама веќе сите солзи ги потрошив и да сакам едноставно не ми идат се поморив со тоа и верувам дека господ чува нешто подобро за мене :)

esperansa777 likes this.
  9. Adi888

Adi888 Форумски идол

Вчера, ама не можев да не заплачам, просто беше појако од мене ;(

10. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Пред неколку часа ;( И уште ми се плаче,ама глава ме боли,ми прска,па така да...

11. Cinderella11

Cinderella11 Истакнат член

Вчера..Причината беше мојот починат брат ;( ;(

12. kikav

kikav Популарен член

сношти толку бев изнервирана шо морав некако да се испразнам. :

13. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Вчера, узбуна за облекувањето . Смрт ми е коа ке станам сабајле и треба да мислам што ке облечам :@

14. nezastitena

nezastitena Истакнат член

Како мала секогаш плачев на најмала ситница. Мајка ми велеше дека сум најголема плачка.
    Пред 5 години почина мојот сопруг и немаше ден да не плачам по неколку пати на ден. Очите ми беа потечени и црвени постојано.
    Сега многу ретко плачам,мислам дека станав многу силна личност и треба нешто многу јако да ме погоди за да почнам да плачам.
    Има моменти кога друга личност разговара со мене и плаче, а јас седам ладна и здрвена како ништо од тоа сто се зборува не ме погаѓа.
    Мислам дека станав многу ладна и неосетлива личност.
    Сама си велам за себе- што бев што станав!
    Кај ми отидоа солзите?

eli25 likes this.
  15. stefi23m

stefi23m Популарен член

вчера плачев последно и завчера.причина нерви со моето плачливо бебе.
    си плачевме двајцата :( :(

16. emili.m

emili.m Истакнат член

Денес :( иначе јас стално си плачам мн емотивна личност сум башка у пмс сум и ме упукаа некои кризи. И се јавив на другарка пред саат време и ми рече дека била на вечера со дечкото и одма ми текна колку е среќа има типката у све ( не сум и љубоморна) ама криво ми паѓа зошто мене не ми се дешаваат работи како на неа и на мн други .значи криво ми падна и се јавив и ми кажа а иначе јас бев кај дечко ми дома те сеуште сум и он ми со бе ,,, kaj e viikam na. вечера со дечко и и он пффф се изнасмеа а мене ми падна мн криво зс за него се тоа безвезни ствари и зосто јас официјално никогас не сум вила т.е не ме одвел он ниеднас на вечера значи несака да искача нисто никогам нема направено нешто за мене романтично а идеме доооста години само јас секогас сум таа со прави несто а на него што и да му предложам несака да прави несака да оди нигде .ви споредба со дечкото на другарка ми луѓе од друг град е и не му е проблем кога и да е да дојде да се видат не знаете какви се работи има направено за неа сите машки треба да земат пример од него :) а највише од се ми е криво видов на една типка сеа дечкото и купил 101 ruzi znaci bez nikakov povod a mene mojov mi nema kupeno nikakvo cveke nikakvo vo tolku godini ni za 8ми март беее :( и така на моменти ми паѓа мн тескоо јас се изнаписав
    иначе моментално игра дота а јас си писуам од тел на фемина ахххх ке се итрујам ај позз ми олесна малку

17. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Вчера.
    Си го удрив прстето мало на масата.
    ;(

18. Inna5

Inna5 Популарен член

саботата,неделата,денес...
    причината е семејни проблеми :)

19. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Денес... далеку е од мене...