Денес плачев, онака ми дојде да плачам за тоа што ми Фали, притоа игнорирајќи го она што го имам. Имам приметено 2-3 дена пред и после соларна еклипса се вознемирyвам и од ситниЦи. Сега y вторник е соларната а на 28. 11 е лyнарната еклипса. Тие со подзнак Скорпија ќе бидат најпогодени, и тие со подзнак Рак (како мене). Тие со подзнак Бик ќе имаат проблеми со партнерот. О, па јас ова треба да го коментирам во "Дрyгата Наyка" ...
Леле ... па јас не се сеќавам кога сум плачела последен пат. Не дека сум толку среќна и без проблеми, изгледа се чувам во себе. Лошо бре, многу лошо да не знае човек да се исплаче
Пред да ми почнат првите колоквиуми, имам голем излив на измешани емоции па се изнаплакав А сега следи и вториот колоквиум, не знам што ме чека
Вчера вечерта и тоа бидејќи сестра ми сечкала у моја соба и не ги собрала сечканиците, а чистачката само што си отишла.
denes,sega vo momentov, izmorena sum da placam za nego, mozebi treba samo da ostavam, ednas zasekogas, toa ke bide najubavoto resenie...
Плачам еве сега во моментот,не можам да поднесам веќе...Имаме премногу фамилијарни проблеми,секојдневни стресови....моите секојдневно се кааат и за најмали ситници..немам сила повеќе...:'(