плачам и тоа многу...и кога сум тажна и кога сум среќна,значи секогаш.не ми е срам да се расплачам пред било кој,затоа што си ја прочистувам душата....а ако на некој му сметам....негов проблем
мислм дека нема поголема плачка од мене си плачам скоро секој ден како некое мало дете, за големо чудо денес издржав вчера беше последниот пат
Јас плачам најверојатно најмногу од сите тука. Плачка бе. Последен пат пред некои 10-20 минути и тоа ради раскинот од вчера. Ајдееееееее биче боље
охоооо и сама незнам..... знам дека не е убаво така и дека баш поздраво и поубаво е да се изнаплачеш и да исфрлиш се од себе ама не сум плачка и готово едноставно не можам сакам кога плачам да сум сама и никој да не ме види и кога ке стигнам на такво место веке не можам да плачам
Пред пола саат, зошто "другарка ми "ме навреди, дека не сум од Австрија. Ќе си одам за 6 месеци па ќе бидат среќни без мене. Хитлераши!!
Во вторникот вечерта. Убаво си се исплачив...Едноставно сфатив дека го немам она што го посакувам да го имам и што најмногу ми треба.. Не знам како издржав досега да не заплачам пак затоа што често си плачам, ама деновите после тоа ми беа многу среќни, посебно вчера.
Минатата вечер. Едноставно знам дека многу ќе ми биди тешко да се разделам од моите најдраги личности во животот и секој ден да бидам со надеж дека ќе се видиме повторно еден ден.....