Биле душо, зошто си толку разочарано? Животов е пред тебе, радувај му се на секој еден ден. Вредиш, затоа и постоиш. Биди оптимист за да одиш напрад. Биди среќна, уживај во детството кое е твое, само твое.
Плачам скоро секој ден, никако неможам да се помирам со смрта на мојата најдобра другарка, која што ми беше како сестра
Вчера . Се посомневав во верноста на мм и се изнаплакав и му се наљутив па кога дојде и ме виде таква ми објасни некои работи и се смирив а и мајка му ми пререче нешто
Вчера речиси цел ден и денеска отсабајле рано бидејќи бев во ПМС,па затоа се истурив од плачење бидејќи мнпгу ми прирасна за срце и многу ми беше мил еден убав добар мачор од еден тежок и поприлично напнат,па дури и депресивен филм и тој мачорот многу си ја сакаше газдарицата и нејзиното семејство и им го спаси животот и таа жената плачеше со мачорот во рацете! А,јас многу си ги сакам слатките мачки и мачори во комшиите што сите ги чуваме и си ги храниме,а тие,пак,од глувци не бранат,па затоа и мачорот на филмот многу ме растажи!Исто и поради глупости за недоразбирања коишто одамна се решени плачев,но таков ми е сега поради хормоните периодот,па затоа плачам за глупости!