многу ретко плачам,се сеќавам последен пат кога плачев тоа беше на погребот на тетка ми ,пред година ипол
Осетлива сум и често знам да се расплачам без конкретна причина. Последен пат, денес. Некогаш ќе ме затера а некогаш месеци ќе поминат.... ама најчесто еднаш во месецот ми доаѓаат такви денови, хормони.
Често си плачам , но еве веке 2 недели немам солза пуштено. А пред 2 недели, мислев што би се случило ако не сум направила некои одлуки во минатото кои сега ми го направиле животот поубав и ме смениле на подобро
Вчера Ми земаа од невнимание за кредит на One 100 денари плус од моите 500 за 120 денари колку што сакав да ми стават кредит на мобилен! Затоа памет за другпат убаво да си ги пребројам парите кога ми враќаат кусур за да не плачам,да не се нервирам и да не бидам цел ден нерасположена поради глупости!
Vcera bidejki kuceto zakaci krlez i ne mozevme da go isvadime bidekki ne stoj kuceto, samo mrda, bega itn no ete za srekja se pomina vo najdobar red, go izvadovme krlezot bezbedno bez da go potkinime i eve sega super si e
Pred 3 dena Tatko mi se opijanci i se skaraa so majka mi... Majka mi si otide doma (inaku bevme na odmor) i sega moram da se odnesuvam sosema prirodno so nego iako ja udri
Верувај ми дека те разбирам. сум го преживеала тоа многупати до сега бидејки и мојот татко е алкохоличар. Инаку јас денеска цел ден плачам. Не знам што ми стана бидејки сум личност која многу ретко ги покажува емозиите ама денеска веќе не можев да издржам. Еден куп работи ми се насобраа и еден куп проблеми на кои не им гледам решение.
моментално плачам......... вчера дознав дека личноста која ми значи се, има друга веќе некое време и го поминува слободното време со неа, со мене никогаш не беше така
Секој ден ,се почесто .Што за лични причини,што за несреќите во кои најдебелиот крај го трпат животните и недолжните луѓе.