Пред малку. Причина - затоа што ми се плачеше. Машала, да не се урочам, секој ден почнав да си плачам.
Синоќа пред да заспијам затоа што преку денот бев под стрес,па затоа пред да заспијам ми дојде тежина и затоа многу плачев и потоа ми олесна и убаво си спикав!Претходната ноќ,пак,исто поради стрес многу се смеев за глупости,а синоќа,пак,плачев!Е,па,тоа ти е,не се знае ништо кај мене какво ќе ми биде расположението и како ќе реагирам!Сешто,Боже мој,сешто!
Пред некој ден иначе за плачење да не збориме секогаш ко че ме изнервира некој морам да заплачам слаби живци ке да имам
Вчера.. Често плачам поради филмови или серии, па исто и вчера. После се искарав со сестра ми и уште повеќе плачев.
Vcera pred da si legnam na fb vidov Edna grupa napravena od Edna majka koga sto ima kerkicka bolna od rak I stavila sliki od momentot na dijagnozata pa se do isprakanjeto na kerkickata vo vecniot dom. Devojceto bese okolu godina ipol ili dve. Epten me pogodia slikite, niedno detence ne treba da piminuva niz tolkava bolka. Te pravi da svatis deka rabotite za koi se nerviras sekojdnevno se sitnici I deka nema svetot da padne ako deteto ti napravi nekoja belja po doma. I te tera da si go gushes deteto najsilno sto mozes I da mu blagodaris na Gospod sto imas zdravo detence so koe gi uzivas ubavinite na zivotot.
Вчера или завчера.Гледав едно романтично клипче. Дечкото ја бара девојката за жена 365 пати,секој ден се снима и на нејзиниот роденден и ги пушта сите клипчиња и ја побарува за жена.Прекрасно
Сабајлево, од нервоза. Баш штета што не можев до крај убаво да се исплачам барем нервозата да ми помине. Ама и некоја солза да пуштиш пред блиска личност, колку толку ќе ти олесни.
Пред некој ден..кога го видов видеово..спасил 700 деца за време на холокаустот, тие седат околу него а тој не знае.. уште плачам