Кога се родив... Шала на страна,на 9 јуни Се искарав со две прцли.Глупачки Но не плачев нашкола Да не сум премногу слаба
Мене навика ми стана. Околу очите ткивото црвено ми е, разрането. Убо времето - таман сум. Лошо времето - и на лол плачам ко ќе губам
Ретко плачам. Последен пат беше кога почина Мајкл Џексон, затоа што многу го сакав и обожавав како пеач.
Плачев во Август летово. Толку плачење удрив што ми беше мерак да плачам. Дури плачев зошто плачам. Ама ми олесна, признавам за сите пари !! А инаку вака си плачам еднаш неделно. Како активност. Зошто што и како небитно
Nema placenje. So placenje ne se resava nisto. Toa e samo edno mocanje pomalku. Treba rabotite da se zemat vo raka i da se zavrsat. Mozes da places kolku sakas, nisto nema da resis, pak isti problem te ceka. Baska i utre i posle toa treba pak da places za ista rabota.
Не сум плачела којзнае од кога поради некоја посебна лична причина, ама пред една недела гледав еден филм и очи истурив плакајќи. Одамна ме нема филм така погодено.
Sekoj den. Sekoe utro,popladne,vecer. Sekoja nokj. Cel zivot. Pricina? Odnosot kon mene od strana na bliska licnost. Boli. Placam 20godini. Cel zivot