Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога последен пат плачевте и зошто?

Дискусија во 'Психологија' започната од anichka94, 1 јуни 2012.

1. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Денес,за татко ми.

2. citiesinflames

citiesinflames Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    272
    Допаѓања:
    391
    пред 5 минути. причина-го гледав ''Hachi'' *многу ме растажува филмов

3. Sartela

Sartela Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    24
    пред два дена, поради една моја другарка на која му се случија многу неубави нешта...и сега кога се подсекам ми идат солзи... :|

4. wwwbella

wwwbella Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    8
    Денес, за се што ми се собираше одамна мислев дека сум храбра не пуштив солза мислев дека ова е само борба со животот но ете денес попуштив кога размислив колку проблемите ми се сериозни порано мислев дека само на некои луѓе им се случуваат такви работи но животот ми покажа дека во тие некои луѓе може да спаѓам и јас иако не сум виновна за тоа ;(

5. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Не дека нешто посебно ми кажал,туку таков ми е периодов а и се каравме па затоа... :)

6. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Пред некој ден.. кога се ми беше собрано и малата караница со него беше пресудна таа вечер да си заспијам плачејки. А таман помислив нема повеќе плачки за машки, ама тоа е. :)

7. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.993
    Редовно, ден пред добивање можам да заплачам и за сијаличката од фрижидерот што не ми светнала кога ми се отворил.
    Сега откако дипломирав секој ден, те што жалам за времето на факултет поминато, те што знам дека ме чекаат промени.
    Место да се радувам јас се убивам од плачење, сакам уште еднаш да ги проживеам овие години, нема ништо да сменам, буквално истите... :(

А последно, вечерва, онака без причина.
    Плачка голема сум станала.

8. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Да не се зарекнувам,скоро една недела немам плачено..за чудо
    пред тоа како ми беше тргнато секој ден !

9. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    На Дјуран Дјуран, кога ја свиреа Save a Prayer. Прописно, со солзи ко дете у градинка кога го носат. Ме пукна ептен филм, романтика, сеќавања, носталгија, реалност.

Вредеа тие солзи!

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Вчера. Од причини кои ќе ги задржам за себе...

11. mimii94

mimii94 Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Синоќа....
    Од разни причино,стално си плачам,некогаш ми се лсучува неколку вечери по ред али јбг тоа е .

12. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Синоќа. На филм.

13. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Пред едно 2-3 дена :|

14. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    пред 2 3 дена ама и сега готова сум на работ да плачам, очите ми се полни солзи уште да капнат :tmi:

15. ligushka

ligushka Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0

и мене ми се случува истото....нема ден, нема нок да не плачам....и тоа секогаш за глупости за нешто што не е ни најмалку важно.... а и кога зборувам со некој ако малку ми го повиши тонот јас плачам....исто и ако малку се скарам со дечкото пак плачам......ке ве молам да ми казете некој совет да не плачам нон стоп и кога сакам да се смејам јас не се смејам јас плачам ..... кога зборувам со некој очите ми се полни со солзи не знам зошто :( :(

16. Elichka

Elichka Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    545
    Пред два дена.. Гледав филм. :wasntme:

17. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Вчера, некако се ми се насобра. Беше ова лош период. Одам два чекори напред,два назад. И така постојано. Се чувствувам многу изгубено.

Ми се срушија некои желби ,планови и очекувања за во иднина. Некако изгубив насока и смер во кој сакам да се движам. Треба да се донесат брзи одлуки,а за такви не сум баш добра, зошто се сакам да контролирам и добро да имам премерено пред да одлучам. Некако не сум спремна за така крупна одлука и затоа ја бутнав под тепих. Наједноставно ми беше. Од друга страна добив убави вести и мало подобрување за истата ситуација.Инстант ме развесели и ми даде надеж. Некако ми ја врати разнишаната самодоверба иако не целосно.

Финансиите ме загрижуваат многу, доаѓа период на големи трошоци и некако ми е страв од сето тоа. А,факултетот е долг, средствата и списоците за живот уште поголеми. Се надевам на подобри времиња.
    Ова погорново ми создава маки и дома, жално ми е да ги гледам моите загрижени ,насекирани. Мразам кога ќе видам да се нервираат. Некако одма помислувам на болести од нервози и стрес. И се плашам. И тоа многу. Страв ми е и од староста на дедо и бабите,не сакам да изгубам никој во животот. А,тие ми се едни од најважните личности во животот.

Истовремено ,гледам да се подобрам емоционално,психички ,физички. Да се спремам за новото поглавје во животот.

Тој пак,исто ми задава маки. Се сакаме,се разбираме,ама зошто постојано кавги и стрес. Не знам која е најпаметната одлука што се однесува за ова. Не знам на што сум,што е најпаметно. Во секој случај ако донесам одлука за крај,подобро сега отколку од септеври кога ќе се соочуваме со многу тешкотии и новини. Го сакам,ама не знам дали е тоа доволно. Многу надворешни фактори има. А, и самите ние доволно лошо придонесуваме. Дали е монотонија,досада или премногу насобрани работи меѓу нас,оставам времето да покаже.

Се надевам дека се ќе се реши , стамбеното прашање,финансиите,образованието,тој,друштвото. Ете затоа вчера плачев. И не ми олесна,за разлика од порано. Некако се ова ме тишти. И не можам да се опуштам , да се одморам, премалку спијам и сум постојано раздразлива.

18. Lady17

Lady17 Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    351
    Вчера :wasntme:

19. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Вчеравечер, кога си легнав и размислував за нешто и плачев...

20. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Солзи ми идат на очи и многу ми е тешко да се исконтролирам.
    Ова е нормална последица на се што ми се случуваше во изминатиов период.
    Ќе помине кај да е.
    ;(