1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога последен пат плачевте и зошто?

Дискусија во 'Психологија' започната од anichka94, 1 јуни 2012.

1. Leviosa2503

Leviosa2503 Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2018
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    1.232
    Денес, неколку пати. И вчера, и завчера... Поради тоа што пробувам да учам секој ден, цел ден на тоа го трошам за џабе и ништо не сфаќам, а колоквиуми имам во петок и сабота.

На cavalli и Crnookata им се допаѓа ова.
  2. Dark artist

Dark artist Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2017
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    366
    И мене ми се деси слично нешто пред едно месец ипол. Значи се допишував со еден тип 3 ипол месеци од др. град, од кои само 3 пати се имавме видено, а првиот пат ништо не се деси, вториот пат имаше шанса ама не му дозволив и третиот бидна. И овој како твојот беше као мн сакам да те видам, ми фалиш ау бау. Ми викаше исто така дека ме сакал што е невозможно бидејќи не ме запознал како шо треба туку само некои површни работи. Од првото до второто гледање поминаа 2 месеци бидејќи тој од шо мн. сакаше да ме види наоѓаше делумно оправдани изговори. Ама реално ако сакаш нешто да направиш нема да смислуваш изговори! Се деси и 3-та средба, се смувавме и во рок од неполни 15 дена дечково смени понашање и се, ја симна маската, а бевме договорени и по 4 пат да се сретнеме пред мојот роденден и алудираше на тоа да разговараме за нешто повеќе од само пријатели. Јас прва направив кавга пошто ми идеше на живци целава оваа ситуација и он ме блокна и така цела недела бевме. Помина таа 1 недела дечково ме одблокира и ми пиша дали сум размислила за некои работи ау бау сум можела да се јавам ако сум сакала нз шо... Цел ден се каравме, некако се смиривме ама јас пак не му верував пошто се испонаша али ок. Недела ипол теравме супер комуникација, доаѓа ли време за средба овој одма мења понашање, па нешо почна да фаќа кривини заради далечината не сме можеле да се гледаме, па заради неповерењето од моја страна и ред др. причини. Абе ајде шо збориш? Стварно? Само му реков ок и му исклучив баш 2 дена пред мојот роденден и го блокнав. Значи сето тоа го направи од шо толку мн. ме сака?! Хахаха да сигурно! Реално ме болеше бидејќи сакав да верувам во нешто што нема никаква логика, ама на крајот разумот победи. За жал имав работа со манипулатор од пониските нивоа. А замисли да му поверував колку ќе ме болеше на крајот. Немој толку да му веруваш на секого и да леташ, не знам колку год. имаш ама послушај ме.

На Snowflake97 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2017
    Пораки:
    1.181
    Допаѓања:
    1.053
    Вчера сабајле, се разбудив од спиење и ми се одеше до тоалет и преку прозорецот ја гледам мајка ми надвор нешто се фати за работа бидејќи не и се спие ама јас толку многу ја сакам пред све таа е добра и паметна и кралица, толку се расплачив што би правела без неа, love her <3

На kirilovbe, Shalitra, Dark artist и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    973
    Допаѓања:
    1.410
    Placam sekoj den poradi ovie dosadni panicni napadi,tesko mi e koga nemozam normalno da funkcioniram vo zivotot,tesko mi e I koga drugite toes moi drugarki vo tesko ne me ni poglednuvat,so fakultetot sum za nikade izgubiv fokus,neznam na koe pole u zivot se naogam neznam nisto za sebe,baram pomos nema kade kade nikoj ne razgovara.

5. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    9.392
    Мој најдобронамерен совет ти е да одиш на психијатар за паничните напади ќе ти дадат соодветни апчиња и ќе ги пиеш ќе ти биде подобро, мој другар имаше панични напади и пиеше хелекс ама подобро да не зимаш такви апчиња на своја рака подобро е доктор да ти препорача.
    Чим "другарките" не ни те погледнуваат кога ти е тешко и имаш проблем тогаш тие воопшто и не ти се другарки и неможеш така да ги наречеш.
    А на крај со плачење ништо не се средува може само поголем проблем да си направиш, на пример времето што го користиш за плачење можеш да го искористиш и да размислуваш за самата себе да пробаш да се смириш еден по еден проблемите да ги решаваш и така многу по лесно ќе ти биде. :l:

6. Catnight

Catnight Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2016
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    724
    Вчера, зошто бев разочарана од особата што мислев дека не е таква. Сега веќе сум океј, се навикнав пак на она „неочекуваното го добиваш од неочекувани луѓе“ па кулирам.

7. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    973
    Допаѓања:
    1.410
    I lekovi piev povtorno gi imam,nemozam od niv da ziveam ko sto treba,sto koa ke izlezam od doma se onesvestuvam,teskoooo caree nemaa za nivv uste me bolat gradive od posledniot.

8. Snowflake97

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    9.392
    Неможе да нема, за секој проблем постој решение само треба да го бараш.
    Како што ти реков најдобро е да одиш на психијатар па он најдобро ќе знае какви лекови да ти даде, а иначе колку што знам јас за тоа не е ајде сега ќе испијам неколку апчиња и ќе ги снема нападите, тоа е процес што треба да се лекува подолго време, само незнам дали кога ги пиеше апчињата тие ти беа дадени од доктор или на своја рака ги земаше?

9. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    973
    Допаѓања:
    1.410
    Sekako od doktor

10. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    973
    Допаѓања:
    1.410
    Ostanav sama ko izguben volk,niso ne se resava,niso ne doaga,od kaj da pocnam neznam,tri meseci neznam kaj sum,ne biduvaa od mene coveek be ne bidue,nitu psihijatri ne me spasuvat niti neznam ti sto drugo,fakultetot mi e katastrofa.

11. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.399
    Прееска плачев. Ми беше тешко, напната бев, па се исплакав за да ми е полесно...

12. carangigia

carangigia Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2017
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    6.663
    Вчера и денес.
    Гледав емисии за Давид Драгичевиќ. Не можам да поверувам на колку брутален начин е убиен.
    Од глава не ми излегува неговата слика.

13. Cinnamon Bun

Cinnamon Bun Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2017
    Пораки:
    571
    Допаѓања:
    6.020
    Да ви кажам право одамнаа...My soul is dead...По незагрижувачки беше кога си подплакував од време на време. И се плаче на душава моја и тоа цели вирови да исплачам, ама неќе, попрво да искршам/истепам нешто или да врескам од Шар Планина.

14. Ciel

Ciel Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2019
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    2.130
    2 и пол години плачам секој ден!

15. worrieddd

worrieddd Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    973
    Допаѓања:
    3.604
    Зошто?

16. Ciel

Ciel Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2019
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    2.130
    По татко ми премногу ми недостига неможам да издржам.Јас да спијам на кревет а тој под земја

17. worrieddd

worrieddd Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    973
    Допаѓања:
    3.604
    Мојот татко е исто починат. Пиши ми ЛП ако сакаш можеби ќе ти помогнам.

18. Snowflake97

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    9.392
    И мојот татко почина сега пред брзо време сеуште нема ни 40 дена поминато, премногу ми е тешко и мене ти ја разбирам болката, само што кај мене е уште премногу свежа болката и покрај тоа успевам да се држам цврство, во тоа ми помага помислата што секогаш си викам мојот татко сигурно нема да биде среќен таму доколку ме гледа како плачам постојано. Наспроти тоа почнав да работам и многу ми помага што сум со луѓе постојано, малце од малце се менуваат мислите, негова желба беше да бидам медицинска сестра и јас го сакав тоа ама постојано ме мрзеше да се запишам, од кога почина едно утро само што станав ми текна на тоа и одма отидов на училиште и се запишав вонредно, ќе учам и ќе му ја исполнам желбата за душата да му биде мирна.
    Во секое лошо мора да наоѓаш нешто добро.

На cavalli, Summer16 и Ciel им се допаѓа ова.
  19. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    8 години плачам,ако не секој,ама секој втор ден знам да пуштам солзи,а има денови и кога неможам да се соземам,плачам ради мојата најголема подршка,мојата мајка,која ме напушти,беше многу млада за си оди од овој свет.Од тој ден,па се до ден денес,е исто,плачеш,се бориш,се лажеш дека некогаш некои работи ке се сменат,но тоа е надеж јбг.

На cavalli и Snowflake97 им се допаѓа ова.
  20. LanaSGirl

LanaSGirl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2016
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    1.118
    Мислам дека за него..