Nedorazbiranje so partnerot koe se povtoruva vekje nekolku pati... Mnogu mi beshe teshko, retko placham ama sakav da stavam kraj na se shto bilo i sme planirale. Duri dobiv nekoi stomachni grchevi od koi ne mozhev da disham. Se nadevam nema da se povtori zashto dobivam vpechatok deka ova e povekje bolna otkolku zdrava vrska
Плачев по некој што не ме сакаше, колку ниско паднав..Дури и пред неговите очи плачев...Додека него кур го болеше..Ехее тоа беше 2020..Веќе памет у глава понатаму❤Не се замарам со ништо.. Не треба човек да признае чуства, одма ги користат...
Во вторникот, поради тоа што баба ми е во болница и е позитивна на вирусот, па тој ден од кога се разбудив моите ми кажаа дека на баба ми состојбата и била тешка, затоа што по цели денови била на кислород и јас се исплашив да не и се случи нешто, а исто така и моите беа загрижени.
Исто и јас, вчера, на истиот филм. Ретко ми се случува да плачам на филмови ама овој е еден од ретките исклучоци
Синоќа. Затоа што ми е смачено од тоа луѓето кога не внимаваат што ќе ми кажат и дали тоа ќе ме повреди, а јас морам да стегам заби и да премолчувам на сите затоа што требало да покажам почит и култура.