Веднаш остави го, штом кренал рака пак ќе му се повтори и може да биде и полошо. А со разговор ќе се смири моментално ама пак ќе го направи истото, штом се обидел еднаш тој човек е обична кукавица
Не дозволувај да има трет, вредиш повеќе од едно такво суштество кое не треба да биде дел од твојот живот.
Mnogu mi e tesko, premnogu. Reka da bese ke presusese. Neznam ni od kade gi imam solzite vo mene. Se unistuvam sekoj den, poleka no sigurno.
Кога го носев детето на операција пред два месеци.Нема потешко за една мајка.Фаламу на господ сега е добро. Од толку многу што имам поминато веќе немам ни солзи се молам само на господ да биди се добро.
Вчера, бидејќи вчера кога бев во парк да се истрчам малку, една пачавра со нејзе уште 3 пачаври застанала и демек го крие телефонот да не видам дека ме снима... Таа снима, пачаврите до неа се козат (смеат)... БЕЗПОМОШНА СУМ ЗАТОА ПЛАЧАМ 2-3 ПАТИ ВО СЕДМИЦАТА
Плачев пред две недели, и тоа поради странка на работа која се испонаша како невоспитана и ме навреди а не заслужив воопшто... Од кога се исплачив се изнасмеав, сфатив дека добро ми дојде што плачев, дека ретко плачам
Синоќа. Денес утринава. Дур се навикнам. Мм замина синоќа за Германија. Потешко амин. Јас трудна 6м без него. Ваква болка на никого. Ма да знам за што оди и знам дека ќе имаме подобро утре, пак боли. Кога си навикнат со еден човек константно и кога ќе легнеш без него и утринското кафе сам да го пиеш..битно да сме здрави и живи.