Пред 2-3 саати, цел ден бев некако скисната(преку к*р ми беше од се), мајка ми и сестра ми нешто ми кажа на заебанција и ја се затворив во соба и пуштив некоја солза е*аго..
Вчера. Братучетка ми која е на Музичка Академија ни ја пееше и свиреше дома на клавир http://www.youtube.com/watch?v=EDEEzS7O ... ture=share Де од нејзината изведба, играта со типките од клавирот, де од текстот на песната ми течеа солзи.. (инаку многу ретко нешто да ме допре да заплачам)
Вчера , од нервоза ! Цело време расправии дома, вака така затвори се у соба и отерај ги сите таму кај што не треба !! Ми се смачи -.-
Sega koga izlagase makedonskata delegacija..... ahhh a mozev i jas tamu da cekoram i da mavtam so makedonskoto zname.
Пред еден саат. Денес почнав да цртам еден цртеж и накрај го уништив. И заради цртежот се расплакав, абе живи глупости
пред половина - еден час отприлика имам незрели другарки кои само ме повредуваат и ми нанесуваат болка
Пред два-три саати. На ТВ ја имаше последната епизода од Кога лисјата паѓаат и се скинав плачејќи. Сеа кога ќе ми текне дека сум плачела на тоа........
не сум личност која ги покажува емоциите и која плаче често, не сум емотивец. Последен пат можеби пред 2 години