Кога постојано гледа во други жени...

Discussion in 'Брак' started by KristinaAna, Mar 20, 2012.

1. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Јас мислам дека вакви парови е подобро да се разделат, барем нема да изгледаат жално.

sj *O*, SexiLy and ladyySi like this.
  2. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Едно е да погледне кон нешто убаво, друго е манијачење.Вториве се губат кога ќе видат нешто убаво,па забораваат дека до него има жена/девојка.

sj *O* likes this.
  3. Hipster

Hipster Форумски идол

Поглуп аргумент за правдање сељачизам немало до сеа.

Medea., senza.parole, sj *O* and 10 others like this.
  4. macencef

macencef Популарен член

абе јас ги докусурвам одма коментирам - леле шуба е или слично. или машала да бев маж...и тоа на прво вртење со дотичниот, и после сам си пази. ама ајде бре женички, и ние си се вртиме на некои типчиња, ај ај признајте. имаше богами една случка, женскава топ, облечена во фармерки со тегери, граден кош брееејјј, слаба уба мерак...и се праеше дотичнот дека не ја виде. е тогаш јас искоментирав - машала, давал давал горниот се заборајл...се насмеавме двата. тоа е најбезопасниот грев да го наречиме. ако веќе дава повратен сигнал пред тебе - намигнување или слично, е тогаш е сељак, а од мене сељаците некако имаат алергија - бегаат ко од сотона хахаха изгледа заприметваат од прва дека мн мн не толерирам и сами си заминваат од мене. лаки ми

Lolipop23 likes this.
  5. GabyTranceॐ

GabyTranceॐ Истакнат член

Еден бивши што имав нонстоп зјапаше а мене тоа ме нервираше ама помин,а а со сегашниов дечко што идам не гледа он дури и мене не ме зјапа:rofl: мислам чуден тип е. Се шетаме и една девојка плавуша си поминува и ја па го рчкам:lol:му викам пази вратот да не то се искриво хахаха а тој надоле гледа ми вика ај не ме нервирај до сеа кога сме шетале не сум поледнал а не па сеа вика што ме провоцораш коа ќе помине женско надолу ми е главата како педер некој изигравам ај да не почнам да гледам:DМалку се изнервирав ама сеа јас сум си крива:tmi:

6. macencef

macencef Популарен член

абе гледа ама дискретно....богами ако ти рекол не се гибај. аплауз за чоеков, џентелмен е уживај.

7. theowndemon

theowndemon расипана играчка Staff Member

Едно е да забележиш некој, сосем друго е да мањачиш. Првото и јас забележувам и убави момци и девојки, и тој забележува и убави момци и девојки, ама ни јас ни тој не си дозовлуваме да мањачиме. Тоа е посебно ниво на непочитување кое не смеј да си го дозволи никој од партнерите.

sj *O* and Someonespecial like this.
  8. Feminka192

Feminka192 Популарен член

Сите знаеме да погледнеме кога ќе помине убав/а дечко/девојка но постои разлика меѓу погледнување и она нападно гледање. Она нападно гледање делува некултурно посебно ако сте со партнер а па да не зборувам за луѓе во брак. Дури и сама се чувствувам непријатно кога забележувам дека некој нападно ме манијачи. Значи има разлика меѓу загледување со флерт и нападно гледање.
    Искрено ми смета ако дечкото што е со мене не знае да се исконтролира до толку.
    Како беше онаа - може да гледаш но да изгледа како да не гледаш :devil:

marchi-cool and Dadusicka like this.
  9. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

a najglupi mi se i me nerviraat ovie so imaat zenska i demek ne zjapaat vo drugi t.e. se pravat takvi :D

Ouravanture, marchi-cool and elimkd like this.
  10. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Ако фрли око на друга жена значи дека тоа око повеќе не му е потребно 8)
    Сериозно, во пракса имам забележано дека претежно простаците така зјапаат по други женски, во присуство на својата девојка/жена.

TravellerS, Alisa22 and joy1 like this.
  11. Mantisa

Mantisa Истакнат член

Ke gledam i jas vo drugi mazi ;)

12. macencef

macencef Популарен член

Ne samo sho i jas ke gledam vo zenata tuku i ke mu iskomentiram hahahhaha

13. baby-star

baby-star Популарен член

Дисктетно да се зсгледа инцидентно не ми е проблем, ама да зјапа покрај мене и да му дадам подршка ноу!

14. TravellerS

TravellerS Популарен член

Јас од дома не средена не излегувам, ме избрал мене а поред мене до него да зјапа друга не е вкусно, е сега кога се појавува некоја незнам ептен средена, дотерана, убава природно е да ја погледнеш па и да се искоментира и јас ќе ја погледнам.
    Има разлика од зајапање и онака да погледне.
    Мојот и не е некој апла зјапач, дискретен е хаха ама знам јас кога сум со него кога гчеда кога не, го знам како 2 + 2 хах

15. Верверичка26

Верверичка26 Истакнат член

Маж ми никогаш не се свртел по друга, барем кога е со мене:D вртете се и вие по јаки мажиња ако ви прават така мажите нека осетат како е 8)

s.a.m.a likes this.
  16. Birdman

Birdman Активен член

А кога не е со тебе :D

17. n.lauda

n.lauda Истакнат член

Кога постојано гледа во други жени можно е да му недостига нешто кај вас. Седнете, разговарајте и решете се.

sj *O* likes this.
  18. Верверичка26

Епа сеа негово нека си е, шо јас да не мижам кога ќе разминам некое мажиште :D:D:D:D
    хаххахахаха

19. Верверичка26

Појако е кога ќе приметиш некоја како го гледа маж ти, а тој не ми приметува :D:D:D:D:D:D:D

20. Mnik

Mnik Популарен член

Мене ова сега пред некое време ми се случи, маж ми не ја примети.(facepalm) стоиме во Рамстор пред фрижидер, имаше 2, 3ца пред нас и ние како застанавме мм си збори со малиот седнат во количката за пазарење, ја ја гледам типкава стои и она пред фрижидер и зјапа во мм, онака поднасмеана, не ме примети, прекина, помина така некоја секунда ете ти ја пак, го буцкам мм му викам види, им се сретнаа погледите таа јадната поцрвене во образи и му се окези, мм ми се врти и ми вика оваа не е токму 8-|:rofl::rofl::rofl::rofl:

cresa-jagoda likes this.