1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога тој има побитни работи?

Дискусија во 'Врски' започната од gwen, 20 јануари 2010.

1. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.156
    Допаѓања:
    17.783
    Обично јас сум таа што секогаш има поважни работи од партнерот

2. Chopard

Chopard Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2016
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    627
    Последниот месец секогаш имаше некоја работа и не сакаше да се види. Секогаш јас настојував да се гледаме и се чувствував толку безвредно.
    Откако се видовме последниот пат и со солзи во очите го испратив до врата знаев дека е крај.
    Тип како него секогаш ќе се однесува незрело и незаинтересирано. Премногу ми е жал што не успеа да ме засака.
    Со самото пишување ми доаѓаат слики од настаните и сфаќам дека проблемот не бил во мене

На Mumoftwo30, eliesaab, Dust и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Малечка Малинка

Малечка Малинка Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2025
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    802
    Зошто би биле со некој кој има побитни работи од вас? Освен ако не ви е другар за секс?
    Како и во многу други теми и тука се измешани баби и жаби.
    Да му бидете најбитни на некого, не значи дека треба да поминува 24/7 со вас. Но сериозна врска, особено онаа која планира да прерасне во семејството треба да сте си најбитни.

На Panda00, Mumoftwo30 и Mr.Limonko им се допаѓа ова.
  4. DarkStormm

DarkStormm Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2021
    Пораки:
    1.953
    Допаѓања:
    5.780
    Не знаат да разграничат сериозна врска од ова другото. За другото немам точен израз, ама би го објаснила како: заедно сме, убаво ни е, ама не сме fully committed. Може ќе запознаеме други, да не пропуштаме прилики прерано врзувајќи се.

На Малечка Малинка му/ѝ се допаѓа ова.