Она сигурно е во него, ама ко што гледаш и тој е во неа. Да бидеме реални, ретко кога машко-женското другарство било чисто другарство без затскриени и потиснати чуства од страв да се кажат. Чим ти вика да те крие под дифолт кажи му дека ако тоа за другарка го прави-онда нека си седи со другарка му.
Девојче,а да си се заљубиш ти у некој што нема таква другарка и што нема да сака да те крие, м? Најпаметно би ти било. И те молам не ми кажувај -срцето нејке така, пошто сепак за 2 месеци полнам 27 и знам малку повеќе од тебе. Послушај ме.
Prvo da kazam deka mi e milo sto ne sum einstvena so vakva situacija..Muabetov e za prvata ljubov,vrska koja traese godina dena I se zavrsi vo 2011. Mnogu dolgo mi trebase da se pomiram so toa,ne zivee tuka no postojano odrzuvavme kontakt I znaeme deka iako nekoi precki ne uspeavme da gi nadmineme I dvajcata so nemiren duh (slicni pa ni edniot da popusti), sekogas ke imame Cuvstva eden za drug I ke ja cuvame nasata prikazna najubava.. Od togas pominaa cetiri godini.. Pred nekolku meseci prekinavme kontakt I resivme I dvajcata da bideme srekni.Jas so prekrasen decko koj najmnogu me saka,a poznavajki go nego izbranickata mu e sigurno devojka koja vredi..I se ke bese ok da ne me odnese sudbinata da ziveam vo negoviot grad I svadbata I na dvajcata da ni e vo ist mesec.. Kolku I da se obiduvame da zaboravime, sekogas nesto na kraj ne spojuva..