Ја сакам да предложам.. коа веќе летово не се организира одмор, дај барем за Нова Година да идеме некаде.. стварно ова веќе нема смисла
Не планирав да пишам, ама кога прочитав дека нема да ме носат, останав ваква . Викам дај да си осигурам едно место, да не се секирам после. . Јас сакам набрзинка да тркнеме и до Холивуд, а? :geek: ? Леле, отиде ми паметот. Ај до Словенија на Европско барем ќе има повеќе публика. Ќе ги полудеме Словените. Внимание, Феминките напаѓаат! .
^ А бе шо и после да не окриват за ограбување банка Патем јас прва се пријавувам кај сакатаа нека не носат! И само ослободетене од часови ве молам
А ние самите да си договориме едно кафе што викате така една групна собиранка ? Кога веќе не одиме никаде
Абе каква Италија,Шпанија ја најубаво викам кај соседкиве од "Сценарио",ем ке си позборуваме,ке оговараме и ете ти екскурзија.А ке ги видиме собите на овие соседки..посебно во влез 7 . Ај да не се чудите кај ке одиме еве ви линк прочитајте..па ке сватите.. forumski-igri/scenario-t20173/ Вчера провалив и сликав неколку станови