хахахахаахахахахахаха И пред да заминеме се редиме таму сите пред пирамидите вака облечени и играме https://www.youtube.com/watch?v=t9PNuJQRL18
А после да навратиме во домовите од сите феминки. Се чудам како ке не собери кога толку сме тура по тура ке одиме
На екскурзија? Кога ќе добијам петка математика..не...кога врбата ќе роди грозје..или сепак не оваа среда другиот петок...
Епа ајде модераторот на подфорумов @Someonespecial нека организира и ќе одиме Мислам модератортот треба да ни уплати на сите во некој хотел во Грција (дека најблиску де ) за на море да појдеме Пашушот ми е спремен, торбицата спремна, јадење и пиење таму ќе ни дадат
Не правиме проблем ние (дека сме му куќни пријатели на модераторот) И да нема место во автобус еве вака ќе се фатиме...Кој напред, кој назад... Битно да појдеме на екскуризја и да се дружиме
@JollyGirl ооо важи Џолано Ама многу скромно ти мор, ја викам на Бора Бора да ви уплатам, таман и Сунчица @Summerlover да ја сретнеме на некоја плажа кајшто си тера летен сон и сите на коктел парти Од фмќ сите посебна ложа имате
Ќе ни прати Сунчица слики од одморот сега Знаеш дека ние сме мирни и повлечени луѓе Кај сакаш ти таму ќе дојдеме сите не ти кршиме ќефф