bugarsko zdrave Mene mi pomaga koga ke se izgoram. Duri I izgorenici od sonce pominuvaat samo sto kremata ne treba da ja mackas nego da ja tapkas na izgorenoto mesto.
Драги феминки, веќе неколку месеци мачам мака со дијагнозата Psoriasis versicolor додека другиот лекар ми рече дека ми е оштетена од Сонце кожата. Пред 2 дена почна цело тело да ме чеша, ем сум настината, ем менструација се ми е насоберено и не знам што точно ме дразни. Вториот лекар ми рече да земам Лоратадин, а притоа само да се бањам со Dove сапунот и да мачкам Бекутан хидрарантно млеко она белото.. Не знам што можело да ми предизвика ваква реакција, ве молам ако некој од вас знае да ми препорача лек антихистамин или нешто слично кое би спречило црвенило и чешање. И каде најевтино можам да испитам алергии и хормони?
Feminki, pred 2-3 meseci mi izleze brunkicka na laktot i nikako da mi pomine. Na momenti mnogu me cesa, mala e, na kozata. Me plasi toa sto ne pominuva. Sto mislite vie?
Здраво. Имам рани на нозете и рацете поточно егзема одев по лекари мачкав уште што не ама не поминува па последно порачав крема од црно семе Hemani. Дали некој ја користел и како е задоволен? Или да ми препорачате нешто.
Дали некој го има користено овој гел за туширање и каде може да се купи во Мк . Octanisan na dr Shulke
Ние го имавме купено од РОСМАН од Германија.... Сличен беше на овој медицински шампон, против првут и себороичен дерматитис....
Pred dva meseca mi se pojavija vakvi I me cesaat uzasno gi imav cela nedela najveke po race I stomak I nekoja po nozete no ne vo golem broj okolu desetina se na se. Mi pominaa sega pak mi se pojavija isti I pak na racete I stomakot gi imam I na nozete.Cesaat mnogu. Mislenje?
Здраво женски , дали може да ми предложите добар дерматолог, веќе подолго време имам проблем со црвенило околу пазувите и сега почнува да ми се проширува по мускулите. Бев на неколку прегледи кај Др.Николина и искрено не сум многу задоволна од неа, ако може вие да ми споделите некое ваше искуство.
Sto moze da e toa, gi imam vakvite beli tocki po dlankite prvin bea pomali i pomalku brojni edni se kako kozni izrastoci a dr. Se kako bezpigmenti tocki.
Дали откри од што ти се појавуваат,јас 4 ти ден ми искачаат многу ме чешаат како од комарци големи ми се праат кога ги чешам,само на нозе и раце имам,сакам да одам до кај матичната или на дерматолог подобро,исто и на ќерка ми и се појавија
Лек против акни на грбот? Истите ми се појавија и на нозете под задникот. Бев кај матичната рече не е страшно, со крвта немам проблеми ама не изгледа ич убаво. Она ми препорача креми, јас дома си правев разни маски ама ништо не ми помогна. Сега по жешково срам ми е да облечам куси панталони или маица на прерамки.