.И ние со мм ги имаме истите проблеми, ни се појавуваат ситни мали како од комарци каснати кои многу чешаат.Ако сте откриле што е или од што е ве молам пишете... Te molam ako imas resenie za ovoj osip pisi mi, istite go Imam Bev na lekar, sluzba za dezinfekcija iaprsla no NEMA nikakov efekt
Бев кај матичната ,сакав да закажам за на кожно ама преку мој термин дури за 20 дена имаше слободно место,а таа не знаеше па да не е алергија да не е габична инфекција,мачкај ова мачкај она,две недели ми искачаа ,на крај се напив лоратадин таблета ,и повеке не ми се појавија. Стварно незнам од што ми се појавија,комарци деф не беа
Фала многу ние пиеме и се мачкаме но нема ефект, дури после напрвената дезинфекција како повеќе да се појавуваат
Dali nekoj ima iskustvo so neednakov ten predizvikan od soncanje? Na odredeni delovi primetiv deka kozata ne e cela potemneta tuku ima kako beli krukcinja. Ne boli nitu pak cesa, samo kozata e sarena.
Здраво пред два дена се исфрлив на градите и долните екстремитети како црвени точки кои мр чешаат и само таму. Дали е можно од детергентот. Зошто баш прслукот и гаќите само што се испраа ги овлеков и само таму се исфрлив. Но детергентот го користиме долго.
Lygje, aj pomosh. Site vo familijata imame osip na kozhata koj povremeno se javuva I gubi. Toa traj vekje mesec dena. Se mackavme prvite 5 dena so betametazon I so antifungal ama nishto. 1.imame 2 macki koi sestra mi ne gi gali ama osip ima I taa 2.tatko mi baba mi i dedo mi jadea divec I se nafrlija ama nie ostanatite ne jadevme a isto taka se nafrlivme 3.baba mi I majka mi koristat razlicen detergent Od sho bi mozelo da imame alergija?
Здраво дали некој знае што може да е ова ми се појави на раката беше помало сега се прошири и дали знаете некоја крема за ова
ring worm мислам се викаше стручно.Имаше вакво сестра ми имаа и децата мои.Кај нив од маче беше.Појди на кожен за соодветна крема
Да од маче или куче е, габична инфекција. Пробај со Ројазол или Канестен 2х дневно 7 дена на сува и чиста кожа.