Кои се темите на разговор со вашиот дечко?

Discussion in 'Врски' started by Alekche, Mar 3, 2010.

1. Zoza

Zoza Истакнат член

зборуваме за СЕ! Никогаш не се десило да немаме тема за разговор

cresa-jagoda likes this.
  2. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

си разговараме за се и сешто од глупости до некој си сериозни муабети. Никогаш не сне останале без тема и не ни било досадно

cresa-jagoda likes this.
  3. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Па зборураве за се, заедно сме доста време и отворени сме, не се срамиме за ништо.

4. Irreplaceable.xD

Irreplaceable.xD Истакнат член

Со него за се можам да зборам, буквално за се! :)

cresa-jagoda likes this.
  5. agirl17

agirl17 Истакнат член

Па ние за се си зборуваме, буквално за се. На пример ќе почниме да збориме за нас нешто, за врската, па потоа ќе се префрлиме на друштво, филмови, музика и т.н. а многу често знаеме и да си " општиме " - тој термин си го користиме кога зборуваме за некои сериозни работи - историја, политика и сл. :D

cresa-jagoda likes this.
  6. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

За еден сат можиме за сите теми да си се изназборуваме...:D:D:D ахахха

7. bbeebbee

bbeebbee Истакнат член

Си разговараме за СЕ`

8. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Не сме во врска само онака се гледаме ама муабетот ни тргна да не речам уште од кога се запознавме :D на тел разговараме по 40 мин и повеќе :D се надевам ке биде нешто поголемо од ова :$

9. baby19

baby19 Истакнат член

се познаваме 2 месеци а во врска сме 2 недели и повеке чутиме и двајцата.едноставно незнам со да му зборувам кога тој ништо не зборува :D се случило само неколку пати да имаме повеке теми за разговор и тоа после продолзува во кавга што и мене не ми е јасно зошто е тоа така.ок е таков е и по природа секогаш е озбилен а и ретко се смее но колку повеке се гледаме мене тоа поцнува да ми смета што значи и не ми е интересно со него што ставрно незнам што да правам :(

10. Hell0.kitty

Hell0.kitty Истакнат член

Фудбал ! ХАХА претежно за спорт.Абе спортски души бееееее :rofl: :rofl: :rofl:

11. Teenage-Girl15

Teenage-Girl15 Истакнат член

Јас ваков проблем сеуште немам, и се надевам дека нема да имам. Но, за да ви помогнам, имам идеја.. Денес додека бев со дечко ми зборувавме за тоа како се запознавме,и за сите моменти што ги имаме поминато заедно,се смеевме со часови :) дури свативме дека патовите ни биле поврзани и пред да се запознаеме.. :D па пробајте и вие, се надевам дека ке го успеете да го ‘‘разборите‘‘ вашиот партнер,а вооедно ке успеете да се расположите ^_^ :talk: :talk: :talk: :talk: :rofl:

cresa-jagoda likes this.
  12. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Лелеее сношти и ние истото го зборувавме :)...И ние го свативме истото :)..Да не се близнаци нашиве??? :lol: :lol: Или пак ние?! |( :^) :lol: :*

cresa-jagoda likes this.
  13. Teenage-Girl15

Teenage-Girl15 Истакнат член

хехе :D можеби се :rofl:

14. Discovery

Discovery Истакнат член

Ако имат хемија и поврзаност меѓу луѓето тогаш ќе имат и безброј теми.Океј сега мојт да ви се десит на некој од вас да не му е денот,да не е расположен ни за муабетење ни за нишо ама веќе подолго време да молчите е то е проблем.Ако сте еден за друг ќе ви течат муабетите ко вода.
    Ќе почните за глобалново затоплување,ќе стигните до филмој и музика за на крај да завршите со муабети за ждригање :D
    Само опушти се и терај.
    Јас лично ги обожавам муабетите за ко сме биле малечки ко ќе зборвиме.
    Ајде сигурно имаш некоја забавна случка од детството ко си го одрала коленото ;)

cresa-jagoda likes this.
  15. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Леле, мислам оти нема тема што не ни е помината :?:. Значи, од се до се, он посебно многу дрндори :D, па вака било, па онака, па некои филозофии ... Не знам, многу сме отворени за секоја тема, можам што било да му кажам, и му кажувам :!:

Да немаме муабет или што да збориме досега не се случило, секогаш сме трескале нешто, иако сме доста различни во интересите и размислувањата понекогаш, сепак сега за сега, океј е ... :)

cresa-jagoda likes this.
  16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

па за овие 5 и пол години врска, буквално на секаква тема имаме зборувано.

cresa-jagoda likes this.
  17. crnamacka01

crnamacka01 Истакнат член

искрено и ние имам е секогоаш некој разговор,,но ете се случува и да снема некогаш,тоа екога нешто сме лути еден на друг,па се држам на дистанца..не с еопуштам з ада знае дека сум лута,,или пак да му укажам дека претерал со нешто...а некога си на телефон кога збориме,,,он ми викA AJ KAZI NESTO,,,JA MU VIKAM,,,NE ZNAM,NEMA NISTO NOVO,KAZI TIЧ)))))))) и така тоа...не знма зошто ете има некој таков период...

18. LUNA.girl

LUNA.girl Истакнат член

Се и сешто.
    Понекогаш влегуваме во караница кој да каже прв. :lol:

19. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Разговараме буквално за се.И двајцата по природа сме зборливи,така да немаме проблеми на тоа поле,стално има теми за зборување.Инаку поголемиот дел од разговорите ни се сводени на заебанции,многу сме неозбилни и двајцата,зелени глави,несозреани :rofl:

20. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Па еве вечерва додека пиевме кафе, зборувавме за светската економска криза, за Тито и Југославија, за денешната политика споредбено со онаа на СФРЈ, за Гадафи и американската политика против него итн.
    Сериозно.
    Он сака конструктивни муабети и мрази трачарење од типот „рекла-казала“. Ако некој ни ги слуша муабетите, ќе помисли дека сме забегале, ама ние сериозни политики расправаме кога пиеме кафе.
    Зборуваме за се и сешто. За тоа што во моментов ни се случува, си делиме совети како би постапиле во одредена ситуација, разговараме за идните планови... никогаш не оговараме. Дури кога ќе почнам да му кажувам која со кого се фатила, или која раскинала, кој кого изварал, се нервира и ми вика: Нивен живот, нивни проблеми, мене тоа не ме интересира. Па таквите муабети ги оставам за со женско друштво. :wasntme:

cresa-jagoda and richgirl998 like this.