Не претеруваш за колешката. Ако му е бивша зошто би ја будел наутро да не се успие, преглупаво е ова. И кога сте се сретнале во паркот требало да те претстави не да те игнорира.
Да бе, недоверба не во маж ми, во другите жени Другите жени немаат обврска тебе да не ти ја изневерат довербата, немаат обврска тебе да те пазат да не се изнервираш, некоја може ќе флертува со маж ти, може има таква намера и не ти должи извинување за тоа, не можеш секогаш на сите жени што маж ти ќе ги сретне да им ги знаеш намерите Работата е маж ти да не подклекнува на такви флертови, да не се загледува во други жени А не другите жени
A зашто да си змаараш мозок шутни го при толку мн мажи ти за некој ќе се нервираш и живци ќе кинеш . Не е ни прв ни последен.
Има многу колешки, претежно женска професија е неговата, но не ми пречат. Му верувам. Ако сака нешто да прави може и со мажи се да работи, па пак некоја да најде на интернет и да ме изневерува. Нема што да се нервирам за колешките.
Ма има најдобра, најмила, најсекси колешка Колешка му е неговата сопруга! П.С да не има забуни јас сум сопругата
Омилен кај колешките. Му се ставаа неколку згоднички, да не му беа колешки ќе ги поканевме во тројка, но принцип ни е да не се плеткаме со колешки. Немам проблем со тоа, ме возбудува кога знам дека го посакуваат колешки.
Мм постојано е опкружен со жени, на секое поле околу него има жени. Таква му е професијата, не дека нема и мажи, ама главно работи со жени, засега не ми се увртела у глава некоја, ќе видиме понатаму.
Мм работи машка професија. И за среќа нема колешки . Мала шала, иако сум малку љубоморна како особа сепак не би ми сметале и да има.