Мене тројца ме проселе Svajca me prosea preku Edna vecer, ke se zvoni, zvoni ako ne mu krenamnpa poracki omazi se za mene drn drn, edvaj gi otkaciv. Od mm edvaj Edna haha
Една. Од маж ми А такви што на збор ќе ме женеле ехее.. Рачунам просидба само со прстен. Но реално, само со мм и имав долга и сериозна врска.
Секоја врска со брачни понуди запечатена. А никад не сум била типична па и нетипична мериџ материјал девојка нит жена, нит па сум се праела. Ко мажена од бившите жалопојки зашто сум киднала од нив ко пак у тавче сум рипнала, и од неколку стокери со гооодини шо се набацаваат исти закључок, дека вака така, држ не дај се дадов. Штета што не на нив. А чудно ми е бре ние, како жени, дали вака напињаме народ за свадби и мажачки женачки? Нормално не, пошо традиционалниот брак годиништа наназад, вака така е/бил основа на робовластништво над жените. Сеа наше е да менуваме контекст на брачни заедници
4ри дури клекнување хахах ,3 без прстен една со прстен и среќно мажена, од тие три, два пати од истиот бивши многу ме сакаше ама мала бев
Две. Спојлер: 1 Првата на 15 години од еден што не можам да го кажам дечко оти везата ни беше за раче држење и многу зборење на телефон (леле сметки што сме праеле, а и 2та по муабетот) . Тогаш уште фиксни имаше. Татко му ептен беше тачка многу тераше мајтап со нас оти и двајцата ич не бевме метнати на нашите понапредни врсници, еднаш на телефон он се погоди и јас добар ден чичко тој и тој може ли да зборувам со Х... и он на тоа вика ,, може, може, ама и да дојдеш да видиме со кого син ми уште сега планира да се зема кога ќе завршите школите. " Раскинавме, односно пуштивме рачиња оти нешто ме навреди за материјална тема и оговарање на друго девојче и јас многу бев повредена. После години се смиривме за да проба да ми врати, колку и да сум го повредила, мизерник. После млад си се жени со девојчето со кое имаше врска одма после мене. Од дете мерич материјал. Уште си се заедно, срцки. Кога ги гледам среќни, ми поминува лутината, оти ни успеа да ме искористи, ниту пак јас бев цвеќе за мирисање со моите trust issues Втората, на којашто кажав да уствари и после бидна шо бидна. Којзнае што било правилно. .
Ти го запроси? Алал , жена со големо Ж. Ја ич не сум таква, со тинтрање со кандисуење сум, да не речам мутава, храброста и борбеноста отпосле ги покажувам.