Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку ви е битна косата кај машките?

Дискусија во 'Коса' започната од Igor2, 19 мај 2015.

?

Колку ви е битна косата кај машките?

1. Многу

38 глас(а)
    20,2%
  2. Не ми е битна

23 глас(а)
    12,2%
  3. Зависи од градбата и целокупниот изглед/стил

127 глас(а)
    67,6%
  1. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Да може да биде секси, убав пример си дал, мхм мхм :lol::rofl::$ А сепак да постиравме некоја слика? Хахаха Не мора од него може и од некој друг таков пример, :angel:
    Шала на страна, не ми била никогаш многу битна косата. Шо знам, ми се допаѓале и дечки со кафена, црна, со кратка коса, на времето со шишки, па дури и ќелавки, скоро ќелавки со кец, двојка фризури.. Не ми е некој фактор за тоа дали некој е секси или не. Најбитно е да му стои на дечкото каква и да е. Да редактирам, прочитав наследно ти е, не се грижи избричи ја и уживај, ретко која девојка има некој голем проблем со тоа, како што и сам приметуваш.

Последна измена: 21 мај 2015
    На Lolo5 и Igor2 им се допаѓа ова.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.092
    Кога бев помлада сакав машки со косичка да можам да си играм со прстите, но како стареам ме привлекуваат келавки со многу малку косичка. Всушност таквите ми се секси.

На Lolo5, mims-89, Igor2 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.249
    Допаѓања:
    170.405
    Со кец да е поминат најубаво флизурче а не сакам машки со долга коса

На Igor2 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Па ако е наследно веќе, пробај истрижи се, види како ќе ти стои пократка фризура :)

На Lolo5 и Igor2 им се допаѓа ова.
  5. WildOnes55

WildOnes55 Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2015
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    95
    Машко со долга коса-Па и не баш,повеќе ми се допаѓаат оние со коса како на Хари Стајлс.(Ова е лично мислење). ПОЗЗ

На Lolo5, angelche16 и Igor2 им се допаѓа ова.
  6. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.661
    Допаѓања:
    167.901
    Зависи од самиот човек, пример ми се допаѓаат машки и без коса, со пократка коса, и со подолга, и со сосем долга ама на пример ако тој со кратка ми е поубав така, не би ми се бендисвал ако истиот ја порасни или тој со долга ако ја сечи. Буквално сметам дека косата на машко е индивидуална и не гледам на машките дали имаат коса или немаат, едноставно гледам дали му е тоа што го имаат прикладно на лицето или не.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.308
    Многу. Работа на вкус е, многу јасно, ама според мене косата е еден украс, како кај жените, така и кај мажите, така што многу ми значи како надворешна карактеристика. Колку и да е убав и не знам каков, еден маж без коса мене не ми е доволно привлечен. Секако, тука не смеам да ги вбројам оние кои си имаат здравствени проблеми (потешки не ни спомнувам, ама еве „полесни“ како проќелавување или алопеција). Тоа си е веќе друга работа. Ама да има нормална коса и да се шиша нула - од мене едно НЕ. Порано си имав преференци - да биде со смеѓа коса, подолга, рокерска фризура, или воопшто да има подолга коса (од 2 cm), ама сега гледам и дечки со кратки коси кои убаво изгледаат. Очигледно ми се сменил вкусот. Единствено, најмалку ме привлекувале, од секогаш, плавуши. :)

8. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.082
    Повеќе сакам мажи со густа црна коса, не долга да се разбереме , онака 2 ка истрижен :Dе сега ,некогаш може да налетаме на тоа од што бегаме, не потценувам никој кој од здраствени причини останал без коса,само едноставно кажувам каков тип на маж ме привлекува, еден совет до машките со истрижена кратка коса или опадната , не очајувајте , има девојки на кои им се привлечни и машки без коса:)

На Lolo5 и crazylady им се допаѓа ова.
  9. jloves

jloves Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    219
    Многу ми е секси кец шишана или двојка најмногу..И келавица ми се свиѓа ама не стои на секој..најодбивни ми се оние со фризуркине со шишчето на страна и малце гелосани..и од страните шишани двојка а горе пуштена со шишка на страна..онака,немој те молам..се само тоа не:rofl:

На blueberry93 и mims-89 им се допаѓа ова.
  10. angela19

angela19 Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2015
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    130
    Не ми е битна.

11. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.658
    Допаѓања:
    79.557
    Порано ми беше битна но сега не. Побитно е лицето. Не секој го личи со долга коса, полу долга, кратка или ќелав.

12. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.404
    Допаѓања:
    9.322
    Па не ми е многу битна, но и таа игра улога во врска со физичкиот изглед. Најчесто ми се допаѓаат момчиња со бујна права и плава коса како Niall Horan таков стил обожавам најмногу :inlove::inlove:

13. Eva22

Eva22 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    260
    So Kosa Sredna ili Dolga Mislam deka veke tie frizurite na Kec Sto gi pravat santim ne se vike vo moda a i mene ne mi se privlecni mi licat kako luge bez karakter i stil So isklucok na tie sto imaat zdrastveni problemi i im paga kosa :)
    Inace Da Kosa Sredna i Dolga Moze Crna da e isto moze i kompinacija so brada mala

14. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Е зошто без стил? Јас па сум ептен за потскратување на косата. Мојата во последно време ми е над рамената, а и уште планирам да ја потскратам.
    Супер си е пери-носи фазонот, сега не баш нуларица, ама кец за машки е во ред.
    Бојата мене повеќе ми игра улога. Црна коса пример и не ми е баш најпривлечна. :wasntme:

15. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    Се додека е кратка и нормално потскратена добро е. Дали 2ка 3ка, или малце повеќе сеедно.
    Нула не, тоа не ми се свиѓа баш, ама најодбивно нешто ми е оние што фураат Кристијано Роналдо стил, улижани во косите. Исто и со репчињава сега..оф леле мори мајко (facepalm)

16. Eva22

Eva22 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    260
    Toa E Moe Mislenje :) Zatoa sto e najednostavna sepak covek treba da bide unikat ako me razbiras ne vikam deka e losa frizura samo takvite mi deluvaat mene barem kako licnosti sto ne bi mi stvorile tolkav interes Kako nekoj decko sto ima stil so podolga so bradice gi sakam razlicnostite :)

17. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.365
    И келавко може да е секси на свој начин :D се зависи од градбата јас мислам :) во моите луди години ( 15 , 16 , 17 ) сакав онака комбинација кец и два ипол , ама сега како одминува времето , и како налагаат околностите , неможам мм да го гледам ако му подраснала косата малку повеке . Или јас сум остарела , или имам војнички свакања :tmi:

18. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.198
    Допаѓања:
    106.218
    Ич, ама баш ич! Она шо се крие подлабоко во главата ми е Најбитно!

На Lolo5, Emy867, Bozica1980 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.792
    Допаѓања:
    100.377
    Секако дека е најважно тоа што е во главата,ама обожувам полни раце со чиста мирисна коса...

На Lolo5 и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  20. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.126
    Допаѓања:
    258.867
    Од секогаш сум сакала многу кратка коса. Да поминеш со прсти и да боцка. Е сега не е лошо некогаш и да има за скубнување. Да не ми здосади де :)