Да,најмногу ми е важен карактерот,ама сега вака - мора да има малку и надворешен изглед, ако не ме привлече на изглед сигурно на прв поглед не би ме привелкол со карактерот,гледаш некој дечко и еј види му го карактерот,значи важен ми е надворешниот изглед
И мене ми е поважна внатрешната убавина отколку изгледот. На почетокот кога се фаативме со дечкоми го сакав, но не ми се допаѓаше многу, беше и многу слаб, а сега дали оти се поправи и во обравчињата е како буце има што да штипам многу ми се допаѓа иако уште треба да накачи од килажата. Можам да кажам дека внатрешно е поубав отколку надворешно, но за мене тој е најубав и го сакам таков каков што е. Па и секој имаа мааани така да...
Let`s be real. - надворешниот изглед значи многу и тоа на сите нас.Секогаш гледаме прво некој да е убав за воопшто и да го запознаеме а ако не ни одговара карактерот тогаш нема да бидеме во врска,но сепак со некој кој не е убав воопшто и не се запознаваме а не па да процениме карактер или пак ако е предобар тогаш сме пријатели само.Битен ми е изгледот и те како,а карактерот секако инаку каква би биал врската со лепотан кој те мота како сака и не ти е верен!
За мене се и 2те подеднакво важни. Како прво за да сакам да му го запознаам карактерот треба да ми се допадне изгледот. А ако каракретор му е "фуш" на крајот на краиштата ке го баталам
Карактерот дефинитивно ми е поважен. И мислам дека не би постоел млад човек на планетава кој не е убав,секој е убав на свој начин И секогаш си се избира лика - прилика. Јас и дечко ми многу си личиме еден на друг,некој што не не знае и не мешаат дека сме брат и сестра Кај него најмногу ми се допаѓа карактерот,толку е смирен и трпелив. Ме почитува и сака А што ако би избрала некој ‘најубав на светот’ (иако не верувам дека би нашла бидејќи секој си има мана) и тој мене да не ме почитува,да ме навредува и понижува?Што ако? Избери си некој сличен на себе,убавината не е на прво место доколку љубовта и среќата се присутни
Се согласувам девојки, сакаме убав дечко, ама ако е гад во душа џабе. Зошто ми е некоја што ќе ме иксористи, ќе ме наполни со фрустрации и фрли?
Надворешниот изглед е тој кој прави да се заинтересирам за некого,да посакам да го запознаам.Откако ќе почнам да го запознавам,ако не ми се допадне неговиот карактер,небитна е убавината,ќе завршам со него,но секако е почетна точка за започнување на муабет.. А за партнер,сопатник,ја преферирам харизмата,повеќе ме влече од убавината,и секако паметта и гледиштата кои партнерот ги има за животот.
Заљубени души Дали ви се случило да се вљубите во некој , а да не го имате сретнато во живо, да не му го имате слушнато гласот... Но сепак да ја засакате неговата внатрешност, а дури потоа да се вљубите и во неговиот надворешен изглед?
Заљубени души Да не го имам сретнато, а да знам како изгледа е ок, ама ако не знам ни како му звучи гласот не би можела така лесно да се заљубам. Мене бар, гласот ми ја прави една личност поубава или понеубава од што е на сликата.
Заљубени души Не, не јас така го запознав дечко ми пред 8 месеци. Затоа и прашувам дали му се има случено и на друг тоа
Па значи и надворешниот изглед секако,но како што кажа очила карактерот задржува.Фала богу неможе да излегуваш со изгужван тип/ка,човек што не одржува хигиена и сл.Сепак доброто понашање,скромноста,шеговитоста сепак палат кај мене
На почетокот битен ми е надворешниот изглед да ме привлече , али после тоа преовладува карактерот. Сепак мислам дека ако ми е за сериозно побитен е карактерот , а ако е за онака надворешниот изглед...