Ама што мене или некоја друга да ја боли вистината, за нешто што е природен процес како стареење. Тоа е исто како да ме боли вистината дека надвор е ладно или во светот има корона. Нема логика тоа. Плус на анонимен форум сигурно дел од девојките се навистина атрактивни, со што паѓа во вода дека некого го боли вистина оти не бил убав или остарел. Има луѓе кои се прифаќаат такви какви што се. Има жени кои немаат маж, не можат да имаат деца, немаат работа, па кога ќе им се спомнат такви теми, вртат глава, менуваат тема. Утре да им се случи да бидам стерилна и да не можам да имам деца на пример, нема да ме „боли вистината“. Што има тука за болење? Не можеме да бидеме хиперсреќни, најпаметни на свет, најубави, вечно млади, со планини од пари, а ако нема некој таков на форумов што може се и има се, го молам нека ни даде рецепт.
Мене кратка коса, или на кец што би се рекло народски, ми стои далеку подобро отколку малку пуштена. Изгледам како помлада верзија на Jason Statham, само можеби глава и пол повисок од него.
Налет нека ви е тој маж или таа жена што ќе ве 'сака' и остави ради губиток на пари. За така ич не ви требаат партнери на долга стаза, боље платете си услуги. Ги има и мажи и жени подеднакво, па за поволна цена ќе ви дадат фул пакет, ако сте парајлии и на подолги стази. Тужно човече, леле.
Сосема сум сигурен дека голем број од личностите тука што претендираат мажи со совршена насмевка во реалност држат сосема спротивно за рака. Едно се желбите, друга е реалноста и можностите.
Пробај и готово е со тебе. Малку се намачив После тешко барање низ седум мориња, реки и планини-го најдов. Не си ја убаво истражила Македонија, побарај подобро нареден пат Македонско производство е