Колку им верувате на вашите дечковци?

Discussion in 'Врски' started by kristii, Aug 13, 2010.

1. m.maci

m.maci Истакнат член

Да бидам искрена многу му верувам,затоа што многу си се сакаме :l:

2. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

100% на никој, дури ни на самата себе. Колку само пати се случило да си погазам некој свој принцип,или да направам некоја работа за која сум велела дека никогаш нема да ја направам. Така да, секогаш оставајте простор за сомнеж. Се земајте со некоја резерва. Сепак љубомора до некоја нормална граница е оправдана, чак и слатка понекогаш :D Само да не се претера. :)

Ognenija likes this.
  3. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Му верувам многу.. го заслужи тоа! :inlove:

4. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Му верувам,затоа што никогаш не ми дал повод за да се сомневам во него.Доколку не му верувам не би била со него.Најважното нешто во една врска е довербата,доколку ја нема тогаш пиши пропало од врската.

5. LilBaby

LilBaby Популарен член

Да, му верувам.
    Би било лудо да не му верувам на него, а на некоја сосем небитна особа која не поместила камче во некоја од претходните врски сум верувала.
    Но, од друга страна очекувам се. Сум доживеала секакви џукелизми од машка страна, па и затоа нема да бидам претерано изненадена ако и овој се откачи од умот. Сва среќа, до сега не ми дал повод, ниту пак направил такво нешто, но нема да седне на гз ако ми ја изигра довербата. Сомничава сум, и тоа ми е во карактерот, кога веќе сум осетила како е да те изиграат.

6. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Му верувам.Тој го заслужил тоа.Никогаш ми нема дадено повод да се посомнеав во него.И затоа со таа меѓусебна доверба имаме прекрасна врска.

7. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Му верувам бескрајно, а и тој мене. Како инаку би биле во 9-годишна врска? Досега никогаш не ја изневерил мојата доверба. Не ми дал повод за сомнеж, ниту пак јас него. Тој е мојот човек, го познавам добро, знам кој е и што е и му верувам. Знам дека никогаш не би ме повредил и дека нема нешто што не би направил за мене, ете толку сум сигурна во него :)

Ама сепак, кажано му е и си знае дека толерирам се`, освен едно. Е ако се случи тоа, тогаш ќе биде жестоко. Ја познава тој и мојата друга (не толку убава) страна, па затоа никогаш не би го направил тоа што не треба, а тоа е да ме лаже :lol:

8. vitomir

vitomir Нов член

Браво девојки така треба, за разлика од вас јас не и верувам на девојка ми затоа што многу пати сум ја фатил како ме лаже,за жал многу лошо искуство имам со девојките кога се работи за доверба.

9. Primrose.x

Primrose.x Истакнат член

Му верувам... доволно :!:

10. francais

francais Популарен член

Му верувам, но тој знае за обратно. Му кажувам дека не му верувам, за да видам дали ќе се потруди да го смени тоа мислење. И се труди, му значам. Ама, јас како јас, пак му велам дека не му верувам :wasntme:

11. francais

francais Популарен член

Да, ама од лага до лага има разлика. Не е исто да те излаже во врска со верноста, друго е да те излаже дали 10 мин се задржала или повеќе. Нели?

12. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

На дечко ми не му верувам целосно поради ама секогаш кога ке помислам на бившата си мислам дека ич не ме сака оти пред да се фатиме он беше во врска и он нејзе ја сакал. и кога ќе помислам на нејзе иц не сакам да му верувам дека ме сакаал дека ја заборавил дека веке ништо не му значела. ве молам помогне те ми кажете ми што да правам и дали треба да му верувам :)

13. WildCherry

WildCherry Истакнат член

А зашто не се запрашаш зашто те лаже ??
    Мора да има и некој ситен дел у тебе што ја тера на такво нешто. Преиспитај се...

14. Westlife

Westlife Популарен член

На дечко ми не му верувам 100% 1000000000000000000 му верувам ! :)

15. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Премногу му верувам. Најмногу од сите луѓе што ги знам (вклучувајќи ги и другарките и семејството).

16. Nana19

Nana19 Популарен член

Му верувам 99.9 % на дечкоми бидејки заслужува да му верувам, никогаш ме нема илажено, секогаш ми каже каде оди со кого е и дури го и имам видено кога ке каже таму сум го сретнам таму се нема сличено да ме лаже и поради тоа му верувам се надевам дека и тој мене ми верува бидејки не го лажам никогаш

17. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Во него имам целосна доверба и знам дека никогаш не би ме изневерил :)

18. Slatko-Malo

Slatko-Malo Истакнат член

многу му верувам иако не треба :D

19. mysterious

mysterious Популарен член

Уопште не му верувам.

Celebrity033 likes this.
  20. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Паааа ... 85 % :) Незнам зошто ама неможам да имам 100 % доверба,бидејќи неколку пати кога сум верувала 100 % сум се лажела. Затоа најубаво вака. :)