Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку им верувате на вашите дечковци?

Дискусија во 'Врски' започната од kristii, 13 август 2010.

1. m.maci

m.maci Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    16
    Да бидам искрена многу му верувам,затоа што многу си се сакаме :l:

2. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    100% на никој, дури ни на самата себе. Колку само пати се случило да си погазам некој свој принцип,или да направам некоја работа за која сум велела дека никогаш нема да ја направам. Така да, секогаш оставајте простор за сомнеж. Се земајте со некоја резерва. Сепак љубомора до некоја нормална граница е оправдана, чак и слатка понекогаш :D Само да не се претера. :)

На Ognenija му/ѝ се допаѓа ова.
  3. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    429
    Му верувам многу.. го заслужи тоа! :inlove:

4. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Му верувам,затоа што никогаш не ми дал повод за да се сомневам во него.Доколку не му верувам не би била со него.Најважното нешто во една врска е довербата,доколку ја нема тогаш пиши пропало од врската.

5. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Да, му верувам.
    Би било лудо да не му верувам на него, а на некоја сосем небитна особа која не поместила камче во некоја од претходните врски сум верувала.
    Но, од друга страна очекувам се. Сум доживеала секакви џукелизми од машка страна, па и затоа нема да бидам претерано изненадена ако и овој се откачи од умот. Сва среќа, до сега не ми дал повод, ниту пак направил такво нешто, но нема да седне на гз ако ми ја изигра довербата. Сомничава сум, и тоа ми е во карактерот, кога веќе сум осетила како е да те изиграат.

6. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Му верувам.Тој го заслужил тоа.Никогаш ми нема дадено повод да се посомнеав во него.И затоа со таа меѓусебна доверба имаме прекрасна врска.

7. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Му верувам бескрајно, а и тој мене. Како инаку би биле во 9-годишна врска? Досега никогаш не ја изневерил мојата доверба. Не ми дал повод за сомнеж, ниту пак јас него. Тој е мојот човек, го познавам добро, знам кој е и што е и му верувам. Знам дека никогаш не би ме повредил и дека нема нешто што не би направил за мене, ете толку сум сигурна во него :)

Ама сепак, кажано му е и си знае дека толерирам се`, освен едно. Е ако се случи тоа, тогаш ќе биде жестоко. Ја познава тој и мојата друга (не толку убава) страна, па затоа никогаш не би го направил тоа што не треба, а тоа е да ме лаже :lol:

8. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Браво девојки така треба, за разлика од вас јас не и верувам на девојка ми затоа што многу пати сум ја фатил како ме лаже,за жал многу лошо искуство имам со девојките кога се работи за доверба.

9. Primrose.x

Primrose.x Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    91
    Му верувам... доволно :!:

10. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Му верувам, но тој знае за обратно. Му кажувам дека не му верувам, за да видам дали ќе се потруди да го смени тоа мислење. И се труди, му значам. Ама, јас како јас, пак му велам дека не му верувам :wasntme:

11. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Да, ама од лага до лага има разлика. Не е исто да те излаже во врска со верноста, друго е да те излаже дали 10 мин се задржала или повеќе. Нели?

12. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    27
    На дечко ми не му верувам целосно поради ама секогаш кога ке помислам на бившата си мислам дека ич не ме сака оти пред да се фатиме он беше во врска и он нејзе ја сакал. и кога ќе помислам на нејзе иц не сакам да му верувам дека ме сакаал дека ја заборавил дека веке ништо не му значела. ве молам помогне те ми кажете ми што да правам и дали треба да му верувам :)

13. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    А зашто не се запрашаш зашто те лаже ??
    Мора да има и некој ситен дел у тебе што ја тера на такво нешто. Преиспитај се...

14. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    На дечко ми не му верувам 100% 1000000000000000000 му верувам ! :)

15. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Премногу му верувам. Најмногу од сите луѓе што ги знам (вклучувајќи ги и другарките и семејството).

16. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    Му верувам 99.9 % на дечкоми бидејки заслужува да му верувам, никогаш ме нема илажено, секогаш ми каже каде оди со кого е и дури го и имам видено кога ке каже таму сум го сретнам таму се нема сличено да ме лаже и поради тоа му верувам се надевам дека и тој мене ми верува бидејки не го лажам никогаш

17. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.279
    Допаѓања:
    17.727
    Во него имам целосна доверба и знам дека никогаш не би ме изневерил :)

18. Slatko-Malo

Slatko-Malo Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2011
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13
    многу му верувам иако не треба :D

19. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Уопште не му верувам.

На Celebrity033 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Паааа ... 85 % :) Незнам зошто ама неможам да имам 100 % доверба,бидејќи неколку пати кога сум верувала 100 % сум се лажела. Затоа најубаво вака. :)