Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку им верувате на вашите дечковци?

Дискусија во 'Врски' започната од kristii, 13 август 2010.

1. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Основен услов за да бидам со некого во врска е да имам доверба во личноста, така да имам комплетна доверба во дечко ми. Сигурно помислувате "а ако те изневери ?" Ако ме изневери нека е здрав и жив, не би бил прв а можеби ни последен, но глупаво е да се сомневаш во некого кој апсолутно не ти дал причина за такво нешто, или па да го едначиш со некој кој предходно го направил тоа. Е сега, недај Боже да ја изневери таа доверба, тука би ставила крај, или пак сериозно би ги заладила односите, зависно од тоа со која постапка се разнишала довербата. Мојов до сега,колку и да звучи невозможно, ниту еднаш не ми дал повод да се посомневам во него, затоа пак ништо не му забранувам, забави, другари, другарки... едноставно сум свесна дека ваквите мажи се ретки, и мислам дека затоа што е таков, заслужува и ваков однос од моја страна.

2. Iskreno

Iskreno Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    31
    Не му верувам.И покрај тоа сум со него.Но што,кога го сакам?

3. lollipop93

lollipop93 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    88
    МУ верувам доволно за да бидам со него,ако не му верувам не би ни била со него.Па што ке излезе тој и ја цело време ќе го мислам каде е со кој е шо прави ќе се побркам така.Ма да и не ми е дал некоја причина до сеа за да не му верувам :hai: :hai:

4. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    6.952
    Му верувам ама никогаш одпоќе... :D Машко ко машко..ма да никогаш не ми дал повод да не му верувам...Али сигурно си е сигурно :)

5. BadBitchBomb

BadBitchBomb Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2013
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    93
    Секогаш треба да се остави малце простор за неверување, дека повеќето на крај не изненадуваат

6. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Доволно да сум со него, но не и потполно за да „сечам вени“ по некоја негова грешка.
    Му ги знам маните и слабостите и не се надевам да се промени во тој поглед! (за жал)

7. Blondy.92

Blondy.92 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    63
    Му верував многу и испадна дека не треба да верувам.. Сега не му верувам ни до вц да отиде.. ако сака да си ја врати довербата нека се потруди за тоа, ако не - ќе размислиме.. ]:)

На Celebrity033 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    во себе си мислам дека за нешто ме лаже ама кога збориме некако работите ми се ускладуваат така да му верувам доволно за да ни опстои врската

9. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.733
    Допаѓања:
    145.137
    Изгорена еднаш-сега внимавам.

Како и да е, му верувам.. доволно.
    Тој излезен со другари- јас спијам мирно, јас со другарки- он спие мирно.

10. Calla14

Calla14 Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    7
    Многу малку. ;( Ете,некои работи не ми се спојуваат....не иде....

11. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.279
    Допаѓања:
    17.727
    Јас му верувам многу. Затоа што знам какви намери има со мене и дека ме сака од срце!

12. B.Bulka

B.Bulka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    842
    Јас му верувам, веќе 5 години сме заедно и досега не сум имала причина да не му верувам, а и тој има доверба во мене, мислам дека тоа е клучно за една здрава и стабилна врска. Што фајде од постојани караници и љубоморни испади. Ако не му веруваш на оној кој си го избрал за тој партнер, онда тури и пепел на таквата врска

13. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Многу,би кажала премногу..Знам дека е искрен за се ,за ништо не ме излажал..Тој не е таква личност.Но јас сум "побудалата" во нашата врска,не го ценам она што тој го прави за мене,нон стоп ми оди по газот а јас ..јас ..јас сум јас !

14. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.770
    Верувам, но и провервам :D На денешно време не си верувам на самата себе, а камоли па на некој друг. :D Но, сепак доволно му верувам, затоа и сум со него!

15. ElenaRbd

ElenaRbd Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    161
    Му верувам многу..некогаш дури и премногу..некогаш како слепа му верувам (посебно кога решаваме крстозборки, он ми кажува, а јас сконцентрирана на пишувањето :D .)

На GordanaL му/ѝ се допаѓа ова.
  16. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Не му верувам..животот ме научи на никој и ништо да не верувам.

17. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    никогаш не ми дал повод за да ја намалам довербата во него... му верувам знам дека ме сака и дека има сериозни намери... се надевам дека никогаш нема да ми ја разниша довербата која ја имам во него... како што рекле довербата тешко се стекнува ама многу лесно се губи... :)

18. sim0na

sim0na Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    10
    Јас на мојот дечко му верувам но имам моменти и кога се сомневам бидеќи пред мене имаше 5годишна врска ....но ми помага тој факт што ми се има заколнето во црква дека ме сака и дека нема никогаш да и се врати неа .... но ете како женско постои момент кога се сомневам :P :rofl: :$

19. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Многу му верувам, ја заслужи мојата доверба со своите постапки и дела а не со зборови.

20. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Никому повеќе нема да верувам потполно за да си се заштитам себеси.
    Ма одамна си го знам ова.