Форумџика на годината

Колку им верувате на вашите дечковци?

Дискусија во 'Врски' започната од kristii, 13 август 2010.

1. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Исто како на моите дома што им верувам така и на него. :) ЕДИНСТВЕНА личност што ме има прифатено таква каква што сум и што има заслужено така безрезервна доверба. :inlove:

2. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    Машката верзија "Колку им веруваме на девојките " ...
    Да искрено им верувам ,или е со тебе бидејќи сака,или ке те одбие на било каков начин нема да одбере време, место, ни начин.Колку и да се лажеме дека некоја некому дава шанса јас сметам дека лаже.Или сака да биде со таа личност па само наоѓа изговори или не сака да биде со таа .Се друго е изговор и глумење лудило и правење филмови .
    Зошто да не се верува во личноста што го заслужува тоа :wasntme: . Никогаш не ставам на мерило дали она ке ми верува ,доволно е да види дека јас и верувам .Доколку е некоја што од самиот старт се знае за што е тогаш нема размислувања за довеба и сл ..... :lol: .

3. stoilovat

stoilovat Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2013
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    9
    Не му верувамм никогашш и кога знам дека не ме лаже пак вера не ме фаќа во тоа што го кажува...:)

На Celebrity033 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Дечко ми до сега ме нема успешно излажано едноставно не знае да лаже. Мегутоа јас немам доверба од друга страна, пример знам ако излезе со неговите другари барем 1 вечер, без сомнеж ке биде кор пијан, ке се глупира, и после 3 дена ке се малтретирам да го опраам. Мноогу пага под влијанија, и добро што тоа и си го свати па не излегува многу со неговите... Незнам, некој мажи едноставно не знаат сами да си стават контрола...

На EraBon и Celebrity033 им се допаѓа ова.
  5. eye

eye Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    5
    му верувам,ми верува...не покушал да ме излаже до сега а и да проба нема да може,а он мене не треба да ми верува толку многу :rofl:

6. AnaMKD

AnaMKD Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2009
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    115
    Верувам да речеме, но проверувам, тоа е и моето правило. Неможам да имам комплетна доверба и после скоро 4 години, едноставно мислам дека проблемот е во мене, неможам да им верувам на луѓето целосно.
    Можеби се плашам од разочарување, па вака си се тешам сама дека и да дојде до големо разочарување ќе си речам епа ете не му верував целосно, знаев дека може да дојде до вакво нешто.
    Неколку пати го имам приметено дека сака малку да ме смафта, не е за некои големи работи, ситници се, ама мене токму тие ми значат.
    Ме убива малку оваа недовербава, незнам до каде ќе стигнам вака. Он е на пример човек што не покажува љубомора, знам дека чува во себе, и малку е како викаат - ербап за тие работи, несака да ми покаже дека нешто го направило љубоморен, пре ќе си го чува во себе, отколку да ми изреагира бурно.
    Некогаш ми фали да ми покаже дека чувствува љубомора, ама не го дочекувам тоа од него во некои големи размери.

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Онолку колку што заслужил самиот.
    Ја има онаа доверба која е на некој начин основа за врската, но минимална.

Верувам дека ме сака, знам дека ме сака, мал милион пати ми докажал, но кога ќе излезе сам довербата се сведува на ситни трошки..
    Ми дал повод за да се сомневам во него претходно, има еден другар под чие што влијание паѓа, иако ни под разно не сака да признае - ама друго е човек кога гледа од страна нели..

Но, јас сепак мудро си молчам. Ми веруваш нели, одговор: да.
    Зошто знам дека ако прави нешто пак, ќе се издаде самиот и ќе го упецам, а ако кажам дека не му верувам ќе се подзамисли и ќе стане повнимателен.

8. ljubovche

ljubovche Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2013
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    68
    Доволно :)

9. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    3.035
    Да бидам искрена му верувам .. но не слепо.
    Неможам да бидам 100% сигурна, затоа што секогаш може да се случи нешто. Така да имам малечка доза на резерва за да не дојде до некое изненадување :?: :)

10. sparklegirl

sparklegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    29
    Во најголема мера му верувам, бидејки никогаш и ја нема изневерено довербата, душичка ми е :inlove: Повеќе самата на себе си не си верувам одколку на него.

11. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    32.446
    Јас сум личност што не верува на зборови туку само на дела. Јас му верувам нему бидејки неброен пат ми е докажал дека ме сака и ме почитува

12. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.279
    Допаѓања:
    17.726
    јас на дечкоми многу му верувам, зошто знам и сигурна сум дека ме сака искрено и од срце, и сето тоа му е возвратено дупло.

13. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    100% му верувам затоа што никогаш не ме излажал и не кажува празни зборови. Се е поткрепено со дела. :)

14. khaleesi1

khaleesi1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    52
    Најмногу му верувам, и животот би му го доверила... со години ја гради довербата кај мене и веке сум 100%сигурна во него

15. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    4.003
    99 % :) оправдано. Никогаш не ме изневерил ни разочарал за ништо . Се надевам така ќе остане зашто ако го направи тоа , многу тешко дека ќе можам повторно да му верувам
    100 % доверба во никого.

16. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    му верувам онолку колку што заслужил,а заслужил многу да му верувам...сепак не секогаш треба на некој слепо да му веруваме никој не знае што не очекува во животот можеби оној на кој најмалце се надеваме најмногу ќе не повреди...

На Anne15 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. bekii

bekii Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    53
    Можам да кажам дека му верувам многу, досега не ми дадол никаков сомнеж, а ми докажува дека ме сака... а истото и тој го добива од мене.. те сакаам :inlove:

18. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.525
    Допаѓања:
    5.887
    не му верувам :tmi: ...само во делата :) во зборовите слабо затоа што иако нешто ќе вети не го исполнува.. :doh:

од каде да знам што прави тој во (друг град)- таму учи.

не си доаѓа по 3 недели ... и некако не ми е сигурен хахаха

19. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Му верував но повеќе не ме излажа, предаде, понижи...Нема да верувам повеќе на никого

20. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    На почетокот верував многу, но подоцна сватив дека некогаш на сопствените очи неможеш да веруваш, а не па на дечко или на маж.

На EraBon му/ѝ се допаѓа ова.