Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку им верувате на вашите дечковци?

Дискусија во 'Врски' започната од kristii, 13 август 2010.

1. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    4.555
    Онолку колку што треба ни многу ама ни малку

2. PeachGirl

PeachGirl Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    820
    Допаѓања:
    2.073
    Верувам, :!: но проверувам

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Јас по долга опсервација низ животов мој заклучив дека на никого не се верува. Па така и не верувам на никого, посебно пак не на дечко. Ама не смарам со никакви љубомори, прашања, испади....едноставно го оставам да прави што сака, со целосна слобода, а јас го прифаќам со резерва, не слепо
    Ако ми каже бев со другарка на кафе на пример, ќе речам океј, нема никакви подпрашања и испади, нека биде така како што кажал, ама не се фаќам слепо да верувам на се она што ќе каже

4. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Во последно време повеќе, но далеку од целосно секако.
    Дали ни е до односот или до тоа што сум веќе позрела и навистина ми е заморно да мислам дали е таму кај што ми кажал и со тој што ми кажал, зашто не ми кренал итн.Многу препрашување не е на арно, прво зашто ќе си рече оваа нема друга работа освен со мене да се замара, второ зашто донекаде е и знак на немање самодоверба, а трето не ми се трошат живци на млади години :D Ако го фатам во лага, тогаш ќе му ја мислам :)

5. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.549
    Допаѓања:
    3.141
    Му верувам прилично доста, и е од луѓето во кои имам најголема доверба во животов, најнормално.

Ај да не речам 100 %, оти толку и сама не си верувам, али 99% се фаќаат. Не ме лаже, не направил нешто да се посомневам и да почнам да губам доверба, така да ... :)

6. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.185
    Му верувам. Ми докажал и покажал многу работи, никогаш не направил ништо што би ме натерало да се сомневам.
    Па уствари, што ќе биде ако нема доверба меѓу нас и ако постојано се прашувам дали ме лаже, дали ми ја зборува вистината... !?

7. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Колку што треба за да врската ни биде здрава.Не слепо,али му верувам,сум имала искуство со претходни врски и научив до каде е границата за се.
    Искуствата те прават добар проценувач и на луѓе и на ситуации.
    Верувам,а кога нешто не штима сепак и проверувам :)

8. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Не знам, со овој сум опуштена не сакам да се замарам, засега имам доверба, му имам кажано кога ќе направиш нешто(самиот без некој да каже дека си згрешил) прати ми порака само и избриши се од сегде..

9. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    Во моментов ни најмалку. Ок, не ми е веќе дечко зошто си ја усра вчера работата а и довербата замина со тоа..

10. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Колку и да веруваш сепак секогаш ќе има сомнежи.... Инаку, зависи од дечкото, а и зависи и од самата тебе. Јас лично имам подруг однос со дечко ми, за се што се случува без присуство на другиот си кажуваме. Односот ни е ептен близок и тоа ми дава до знаење дека треба да му верувам. Затоа и така е.
    Инаку тоа е вистина, дела, а не зборови, но јас мислам дека едно без друго не иде. Потребни се и двете, и да почувствуваш и да слушнеш. Како што јас кажувам и правам истото го чекам за возврат. :)

11. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Хахх се гледа дека исто е и ко кај мене :) И ние така праиме се си кажуваме еден на друг...Мн сме блиски :inlove: А не е ни случајност дека исто ни се дешава..Имењачка ми си :$ :*

На Emma89 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Му верувам 70%, повеќе пати ја има изиграно мојата доверба така да сега иако се трудам да му верувам, секогаш постои сомнеж во мене, дали ја кажува вистината или не. Сепак на машки не треба да им се верува целосно, затоа што кога со сигурност би знаеле дека нема да бидат откриени, сигурно би ја искористиле шансата да изневерат или сл.

13. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Со оглед на тоа што идеме скоро 2ипол години(иако годините немора да значат за верување еден на друг,али сепак имаат големо значење мислам дека :)) ,го знам прилично доста,му верувам целосно,имам преголема доверба во него,и никогаш не го лажам,ни тој мене,се сложуваме одлично(освен во некои минимални работи),и баш ми е мило ради тоа,а и да се случи да се обиде да ме излаже пример,одма би го приметила и фатила на дело,што се вика :lol:

14. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Зависи за што.
    За оние ситни, секојдневни работи, не многу :D
    За покрупни работи главно да, но знаете како...убаво е да се верува, ама најубаво е да се проверува :)

15. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Кратко јасно ИЧ :|

16. QueenN

QueenN Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    342
    Значи со дечко ми сме заедно скоро седум месеци, но пред тоа бевме најдобри другари околу една година. Се случувало уште кога бевме само другари да му доверувам нешта што не ги знаеа ни моите најдобри другарки, а исто и тој се' ми доверуваше мене. Сега кога сме во врска меѓу нас постои комплетна доверба. Едноставно знам дека ме сака, тоа ми го има докажано на многу начини, се чувствувам сигурно со него и немам потреба да не му верувам, а и никогаш не ми дал причина за тоа. :)

17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.186
    Допаѓања:
    23.208
    Не многу, просечно ;)

18. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Леле се пронајдов и во твојов пост :) И кај мене е исто од другарство прерасна во љубов и ние сме заедно 7 месеци :) И ја ко тебе му се доверував за некои нешта за кои не знаеја ни моите другарки :) позз срцка :*

На QueenN му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Никому не верувам целосно. Освен на членовите од моето семејство.
    А најмалку се верува на дечко. Па и маж кога ќе ми биде, нема. Ќе го сакам, почитувам, верувам, али целосно онака 1000%, не.

20. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Најмногу. Тој ми е повеќе од дечко, тој ми е и најдобар пријател, со никој не споделувам се како што тоа го правам со него, и е единствената личност на која и верувам 100%.

На Ammy.Lee му/ѝ се допаѓа ова.